Superligaen sparket igang: FC Nordsjælland ydmyger Viborg

Den Nordsjællandske spillertrup fik fredag aften en drømmestart, da de åbnede sæsonen i Alka Superligaen med en 4-0 sejr på udebane mod Viborg.

FC Nordsjælland fik en drømmestart på den nye sæson i Alka Superligaen, da holdet fredag aften besejrede Viborg på udebane med 4-0. Det var spillerne Tobias Mikkelsen, Marcus Ingvartsen, Roman Rodrigues og Joshua John, der stod for scoringerne.

Truppen har ellers haft en hård sommer, hvor den Nordsjællandske klub har vinket farvel til bærende kræfter som Emre Mor, David Moberg Karlsson og Martin Vingaard.

Til gengæld er Mohammed Fellah blevet hentet i Esbjerg fB, og han fik sin officielle debut i FCN-trøjen.

Hos hjemmeholdet var der også nye ansigter på Johnny Mølbys holdkort. Her gjorde Christian Keller comeback i den grønne Viborg-trøje efter 11 år i andre klubber, mens nytilkomne Andreas Bruhn og Jung-Bin Park også var med fra start.

Det vargæsterne fra FC Nordsjælland, der startede kampen bedst. Og det resulterede midtvejs i første halvleg med, at Andreas Skovgaard serverede bolden for en helt fri Tobias Mikkelsen, der blot skulle prikke bolden det sidste stykke ind over stregen.

Herefter udbyggede Marcus Ingvartsen føringen yderligere efter en halv time, da han elegant tippede bolden over en fremadstormende Peter Friis Jensen i Viborg-målet for derefter at trille bolden ind i det tomme mål.

Farum-park holdet fortsatte efter pausen sin dominans, og da højrebacken Ramon Rodrigues efter en times spil scorede til 3-0, var kampen nærmest punkteret for hjemmeholdet.

Senere ville også Joshua John lege med, og den hurtige kantspiller fuldendte den totale ydmygelse af hjemmeholdet ved at gøre det til slutresultatet 4-0.

FC Nordsjælland indtager nu førstepladsen i Alka Superligaen efter storsejren i sæsonåbningen på udebane.