Stjernedrys: Furesø fejrer sine OL-helte

Anna-Emilie Møller og Frederik Rodenberg Madsen fejres i Farum.

Læg turen forbi Lille Torv på Farum Bytorv, fredag d. 9. september kl. 16, hvor Furesø Kommune, i samarbejde med Bytorvet, inviterer til en fælles fejring af OL-atleterne  Anna-Emilie Møller og Frederik Rodenberg Madsen, der begge bor i Furesø. 

 
 
Foto: Jens Nørgaard Larsen / Scanpix

Under OL i Rio var Anna-Emilie Møller hurtigere end nogensinde og slog sin egen personlige rekord i 3000 meter forhindringsløb. Frederik Rosenberg Madsen og holdkammeraterne på det danske banelandshold kæmpede sig til en bronzemedalje i 4000 meter banecykling. 

- Vi har mange talenter her i Furesø, som vi gerne vil anerkende. Blandt andet gennem vores årlige talent- og kulturprisuddelinger. Men Anna-Emilie og Frederiks bedrifter er helt unikke. De har sat sig et personligt mål og opnået det.

quote Anna-Emilie og Frederiks bedrifter er helt unikke. De har sat sig et personligt mål og opnået det.

Ole Bondo Christensen, Borgmester, Furesø

- Det vil vi gerne anerkende lokalt og på en måde, så mange mennesker kan være med til at fejre dem. Derfor håber vi, at rigtig mange vil komme forbi Bytorvet fredag”, siger Furesøs borgmester, Ole Bondo Christensen.

Sammen med Bytorvet byder Furesø Kommune på kaffe og OL-kage og mon ikke også, der bliver mulighed for en selfie eller en autograf fra de to unge atleter.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere