Stjernedrys: Furesø fejrer sine OL-helte

Anna-Emilie Møller og Frederik Rodenberg Madsen fejres i Farum.

Foto: Lucy Nicholson / Scanpix

Læg turen forbi Lille Torv på Farum Bytorv, fredag d. 9. september kl. 16, hvor Furesø Kommune, i samarbejde med Bytorvet, inviterer til en fælles fejring af OL-atleterne  Anna-Emilie Møller og Frederik Rodenberg Madsen, der begge bor i Furesø. 

  Foto: Jens Nørgaard Larsen / Scanpix

Under OL i Rio var Anna-Emilie Møller hurtigere end nogensinde og slog sin egen personlige rekord i 3000 meter forhindringsløb. Frederik Rosenberg Madsen og holdkammeraterne på det danske banelandshold kæmpede sig til en bronzemedalje i 4000 meter banecykling. 

Læs også 19-årigt talent skal direkte fra OL til DM

- Vi har mange talenter her i Furesø, som vi gerne vil anerkende. Blandt andet gennem vores årlige talent- og kulturprisuddelinger. Men Anna-Emilie og Frederiks bedrifter er helt unikke. De har sat sig et personligt mål og opnået det.

Anna-Emilie og Frederiks bedrifter er helt unikke. De har sat sig et personligt mål og opnået det.

Ole Bondo Christensen, Borgmester, Furesø

- Det vil vi gerne anerkende lokalt og på en måde, så mange mennesker kan være med til at fejre dem. Derfor håber vi, at rigtig mange vil komme forbi Bytorvet fredag”, siger Furesøs borgmester, Ole Bondo Christensen.

Læs også Paralympisk svømmer udtaget til Rio

Sammen med Bytorvet byder Furesø Kommune på kaffe og OL-kage og mon ikke også, der bliver mulighed for en selfie eller en autograf fra de to unge atleter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik