Person anholdt for at kaste genstand ved Paludan-demo i Farum

Nordsjællands Politi er massivt til stede i Farum for at beskytte Rasmus Paludan.

En person blev her til aften anholdt for at kaste en genstand mod Rasmus Paludan ved Stram Kurs' demonstration i Farum. Foto: Philip Davali - Ritzau Scanpix

Efter to demonstrationer tidligere på dagen i henholdsvis Vanløse og ved Avedøre sluttede Stram Kurs ved Rasmus Paludan her til aften af med at demonstrere i Farum.

Nordsjællands Politis pressevagt oplyser kort før klokken 20 til TV 2 Lorry, at en person blevet anholdt for at kaste en genstand mod Rasmus Paludan.

Pressevagten har ikke oplysninger om, hvor mange mennesker, der er mødt op for at vise deres modstand mod Rasmus Paludan, men det oplyses, at politiet er til stede for at sørge for ro og orden, mens demonstrationen, som begyndte klokken 18.45, bliver afviklet.

Demonstrationen finder sted i et industriområde lidt uden for Farum Midtpunkt og ikke inde i Farum Midtpunkts tætte bebyggelse, hvor der bor omtrent 4000 indbyggere, fortæller TV 2 Lorrys udsendte nyhedsreporter Nadia Filt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Nordsjællands Politi er massivt til stede nær Farum Midtpunkt Foto: Philip Davali - Ritzau Scanpix

Rasmus Paludan og Stram Kurs havde ellers tidligere på dagen bebudet på partiets Facebook-side, at han ville demonstrere inde i Farum Midtpunkt. 

- Selvom en del personer er mødt op for at vise deres modstand mod den yderligtgående islamkritiker, har endnu flere borgere valgt at vende ryggen til Rasmus Paludan, fortæller nyhedsreporter Nadia Filt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Rasmus Paludan kastede med en bog, som må formodes at være koranen. Foto: Philip Davali - Ritzau Scanpix

- Der er et massivt politiopbud, og betjentene er iklædt fuld kampuniform. Fra hvor jeg står kan jeg se seks mandskabsvogne, hundeførere og en helikopter. Der er flere betjente end fremmødte borgere, fortæller Nadia Filt.

Tidligere på dagen blev fire personer anholdt ved Rasmus Paludans demonstration i Vanløse

Dagens anden Stram Kurs-demonstration ved Avedøre forløb ifølge Københavns Vestegns Politi roligt.

02:19

Lokalsamfund ignorerer Rasmus Paludan ved at hygge. Foto: TV 2 Lorry

Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik