Fra minus til millionær: "Disse penge redder mig virkelig"

En kvinde i 50’erne fra Furesø Kommune blev fornylig den heldige vinder af en delt 2. præmie i Eurojackpot på 2.500.760 kroner.

Katjing! En lille lap papir fik pludselig meget stor værdi for en heldig kvinde fra Furesø.

- Det kom jo helt uventet. Vi sidder der og kigger på TV’et og først ser vi, at vi har de fem vindertal rigtige – hvilket får mit hjerte til at hoppe helt op i halsen. Men da jeg så ser, at der er også er et stjernetal, begynder jeg bare at skrige, fortæller kvinden, der gerne vil være anonym.

Næste morgen gik turen til købmanden, hvor meldingen lød, at hun havde vundet over 9999 kroner, og at hun skulle i banken om mandagen for at få oplyst den præcise præmie.

- Da jeg fandt ud af hvor mange penge det drejede sig om, begyndte jeg at skrige igen og blev meget følelsesladet. De måtte komme med et glas vand til mig for at få mig kølet lidt ned, fortsætter kvinden.  

Ferie og behandling 

Pengene bliver et plaster på såret efter en lang periode med fysiske og økonomiske skrammer.

quote Så længe jeg kan huske, har jeg ikke haft plus på min konto.

Eurojackpot-vinder

- Så længe jeg kan huske, har jeg ikke haft plus på min konto. Og fordi jeg har haft nogle helbredsproblemer og har været igennem en større operation, har jeg været nødt til at gå ned i tid på mit arbejde. Så jeg har ikke haft råd til noget og har været nødsaget til at låne rundt omkring. Disse penge redder mig virkelig, lyder det fra kvinden.

Det første, hun vil bruge dem på, er en længere ferie. Her skal hun også skal have behandling for nogle af sine fysiske skavanker. 

Mens hun er på ferie er der plads til, at hun kan få flere gode idéer til, hvordan pengene skal spenderes. 

- Jeg bor i en lejelejlighed nu og kunne virkelig godt tænke mig at købe en ejerlejlighed. Det vil være en god måde at fremtidssikre os på. Og så har jeg en søn, som nok skal have nogle penge og en ret stor familie, der godt kan bruge lidt hjælp, lyder det.

De største gevinster i Danmarkshistorien 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20071024-220631-2-1920x1282we

playI dag fylder et stykke dansk kulturarv 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere