FCN sejrer knebent over FC Helsingør i slaget om Nordsjælland

Ernest Asante blev matchvinder, da FC Nordsjælland besejrede FC Helsingør med 1-0 i et intenst lokalopgør.

FC Nordsjælland er igen alene i spidsen af Alka Superligaen. 

Det er en realitet, efter at FCN mandag kom tilbage på sejrssporet ved på hjemmebane at besejre FC Helsingør i et nyt lokalopgør i Alka Superligaen. 

Ernest Asante blev matchvinder med det enlige mål i en kamp, hvor mangel på skarphed fra værterne betød, at sejren kun blev på 1-0. 

Resultatet betyder, at FCN efter seks spillerunder står noteret for hele 15 point, mens oprykkeren fra Helsingør har hentet seks point. 

FC Helsingør forsøgte - men forgæves

Helsingør forsøgte fra start at sætte en stopper for værternes hurtige pasningsspil ved at presse højt på banen. Det voldte dog ikke de store problemer for FCN, der i stedet fik god plads til holdets hurtige fronttrio.

Den målfarlige angriber Ernest Asante var hurtig til at udnytte dette, da han efter et kvarters spil fik en friløber og sikkert sendte sin sjette sæsonscoring i nettet.

Selv samme Asante fik muligheden for at fordoble føringen på et straffespark i det 31. minut, men her svigtede skarpheden for ghaneseren.

Trods usikkerhed i defensiven havde gæsterne flere gode perioder med bolden i kampen, men effektiviteten manglede på banens sidste tredjedel. 

Helsingør fik sat en stopper for de mange FCN-chancer efter pausen, men de havde fortsat svært ved at blive farlige. Et indirekte frispark i FCN-feltet i overtiden blev det bedste forsøg, men overliggeren stod i vejen. 

Næste opgave for topholdet FC Nordsjælland er søndag, hvor sidste sæsons mester fra FC København gæster Right To Dream Park. /ritzau/

Du kan se meget mere om FC Helsingør i vores webdox-univers om klubben her eller se første afsnit af vores serie om FC Helsingør herunder:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere