FCN-fans om boykot af Parken: Federe at se kampen på TV

Sammen med fans fra 11 andre Superligaklubber boykotter FC Nordsjællands fans Parken i København i utilfredshed med ny placering oppe under taget.

- Det er højt oppe. Langt væk fra spillet. Ingen kontakt med sine spillere under kampe. Og det er trist.

Helle Fahlgren, kasserer i FC Nordsjællands fanklub, Wild Tigers, er langt fra tilfreds med den placering hun og fodboldklubbens andre fans har fået, når de besøger Parken i København.

 Sammen med fans fra 11 andre Superligaklubber, der er også er blevet flyttet, er de derfor gået sammen om at boykotte Parken for at få deres gamle pladser på D-tribunen igen. Meget tættere på banen og på spillerne.

quote Det er højt oppe. Langt væk fra spillet. Ingen kontakt med sine spillere under kampe. Og det er trist

Helle Fahlgren, Kasserer, Wild Tigers

FCK har flyttet fansene op under taget i hjørnet af den ene langside. På Twitter skriver  FC Københavns pressechef, Jes Mortensen blandt andet, at det er sket, fordi Parken har "en Familie tribune på D-tribunen med en stor og stigende efterspørgsel." 

"Vi giver tusindevis af børn og deres familier et positivt møde med livefodbold og en helstøbt underholdende oplevelse..." hedder det videre i kommentaren fra Parken. 

De fans, der er blevet flyttet, føler til gengæld, at det er så som så med de helstøbte oplevelser, når de sidder oppe under taget i et hjørne af Parken. Og mange har allerede droppet turen ind for at se deres hold spille:

- Folk synes, det faktisk er federe at se dem hjemme i sofaen, fordi man alligevel ikke har noget samspil med spillerne. Når kampen er slut, så kan man bare gå hjem, og spillerne går ind i tunnellen, hvor man førhen også kunne sige pænt tak for kampen. Og i det hele taget... for eksempel når der bliver scoret, at spillerne ved, hvor man sidder. Nu sidder man helt oppe under taget, og spillerne kan rende forgæves rundt og lede efter en, siger Wild Tiger-kassereren, Helle Fahlgren. 

Hun påpeger samtidig, at den nye placering er en stor mundfuld for mange af de ældre og dårligt gående fans.

- De ældre kommer heller ikke i Parken, for de kan ikke komme derop. Der er de her meget lange trapper, og det synes vi er en udfordring, siger hun.

Om boykotten kommer til at ændre på forholdene er uvist. På Twitter skriver FC Københavns pressechef, Jes Mortensen, blandt andet:

- Vi har ingen planer om at flytte udebaneafsnittet, men vi lytter selvfølgelig altid til konstruktiv kritik fra vores gæster, så de er velkomne til at henvende sig.

Foreløbig har de valgt at blive væk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere