FC Nordsjællands Emre Mor om skifte: Træneren elsker mig

Fodboldspilleren Emre Mor bytter FC Nordsjælland ud med den tyske storklub Dortmund. Og før skiftet er selvtilliden er stor hos den 18-årige spiller.

Stortalentet Emre Mor regner med, at der venter ham masser af spilletid, når han efter EM-slutrunden skal tørne ud for Dortmund i Bundesligaen.

Tirsdag blev den 18-årige dribler solgt fra FC Nordsjælland til den tyske storklub.

 - Der er så mange grunde til, at det her er det bedste skridt for mig. Jeg tror, jeg vil spille en masse, forhåbentlig. Træneren elsker mig virkelig meget.

- Mit mål er at spille så mange kampe som mulig, for jeg er stadig ung. Og så er mit mål, at vi skal vinde så mange kampe som muligt, siger Emre Mor i et videointerview på Dortmunds hjemmeside, beretter Ritzau.

Han glæder sig til at spille på Signal Iduna Park, der ifølge Talksport har det højeste tilskuergennemsnit i europæisk fodbold.

- Jeg tror ikke, der er nogen, som ville have sagt nej til Dortmund.

- Jeg ved, at Dortmund er en stor klub, og jeg ved, det er en klub, som vil vinde alle kampe. Fansene er fantastiske, der er 80.000 fans til alle kampe, og jeg ser frem til at spille foran dem på stadion, siger Emre Mor ifølge Ritzau.

Ritzau skriver videre, at Emre Mor blot nåede at spille 13 superligakampe for FC Nordsjælland, før han blev solgt til Dortmund. I disse dage forbereder han sig til EM, hvor han er udtaget i den tyrkiske trup. Desuden har Emre Mor optrådt 22 gange på de danske ungdomslandshold.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere