FC Nordsjælland før FCK-kamp: Blitzkrig skal sænke rivalen

FCK har ikke tabt i Superligaen i denne sæson. Men FC Nordsjælland og træner Kasper Hjulmand har planen klar til første nederlag før søndagens opgør.

Foto: TV 2 Lorry

Hvis det skal lykkes for FC Nordsjællands mandskab at besejre de blå-hvide løver fra FC København, skal Farum-drengenes lynhurtige kontraangreb sidde lige i skabet.

Sådan lyder opskriften på sæsonens første nederlag til FCK i Alka Superligaen, hvis man spørger FCNs cheftræner, Kasper Hjulmand, forud for søndagens kamp mod de danske mestre.

Vi ved godt, at vi skal spille en brandkamp for at få point, men vi kan spille frit og vil forsøge at drille dem med vores måde at spille på

Kasper Hjulmand

Kampen spilles på nordsjællændernes hjemmebane i Farum, og ifølge cheftræneren er mandskabet klar over, at der skal leveres, hvis der skal point på kontoen.

Læs også Solbakken, Zorniger og Nielsen nomineret til Årets Træner

- Vi fokuserer naturligvis mest på os selv og på at levere en god præstation. Vi ved godt, at vi skal spille en brandkamp for at få point, men vi kan spille frit og vil forsøge at drille dem med vores måde at spille på, siger Kasper Hjulmand til FCNs hjemmeside og tilføjer: 

- Det vigtigste er, at vi toppræsterer, og vi tror på, at vi har en chance. Og så kan vi håbe, at FCK ikke helt rammer topniveau. De er meget svære at fange i ubalance, og det vil kræve nogle blitz-hurtige omstillinger.

Læs også FCK-spiller i gensyn med Ajax: "Det bliver godt at se dem"

Hjulmand så torsdagens Europa League-kamp mellem PFC Ludogorets og FC København, hvor københavnerne sikrede sig adgang til turneringens ottendedelsfinaler med resultatet 0-0 i Parken.

Vi skal møde et FCK-hold, der historisk set er det bedste i Skandinavien

Kasper Hjulmand

- Vi skal møde et FCK-hold, der historisk set er det bedste i Skandinavien. De er bare stærke og har kun lukket tre mål ind i otte europæiske kampe. De var også i total kontrol i hele kampen mod Ludogorets og gav nærmest ingen chancer væk, siger Hjulmand.

Ligesom cheftræneren forventer forsvarsspilleren Andreas Maxsø heller ikke, at det får betydning, at københavnerne var i aktion under tre døgn før søndagens kamp.

 Selv om det er FCK, skal vi bare spille vores spil

Andreas Maxsø, forsvarsspiller FCN

- Jeg forventer ikke, at FCK er mærket af, at de har spillet Europa League-kamp torsdag, for de kan jo nærmest stille med to hold af kvalitetsspillere i Superligaen, siger Andreas Maxsø og fortsætter:

- Selv om det er FCK, skal vi bare spille vores spil, og det ville være fedt at give dem deres første nederlag i sæsonen.

Da holdene i marts sidste år senest mødtes i Farum, vandt hjemmeholdet 2-0 efter blandt andet et solomål af Emre Mor. 

Læs også Lyngby får tilført kapital for fjerde gang på 23 dage

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik