FC Nordsjælland før FCK-kamp: Blitzkrig skal sænke rivalen

FCK har ikke tabt i Superligaen i denne sæson. Men FC Nordsjælland og træner Kasper Hjulmand har planen klar til første nederlag før søndagens opgør.

Hvis det skal lykkes for FC Nordsjællands mandskab at besejre de blå-hvide løver fra FC København, skal Farum-drengenes lynhurtige kontraangreb sidde lige i skabet.

Sådan lyder opskriften på sæsonens første nederlag til FCK i Alka Superligaen, hvis man spørger FCNs cheftræner, Kasper Hjulmand, forud for søndagens kamp mod de danske mestre.

quote Vi ved godt, at vi skal spille en brandkamp for at få point, men vi kan spille frit og vil forsøge at drille dem med vores måde at spille på

Kasper Hjulmand

Kampen spilles på nordsjællændernes hjemmebane i Farum, og ifølge cheftræneren er mandskabet klar over, at der skal leveres, hvis der skal point på kontoen.

- Vi fokuserer naturligvis mest på os selv og på at levere en god præstation. Vi ved godt, at vi skal spille en brandkamp for at få point, men vi kan spille frit og vil forsøge at drille dem med vores måde at spille på, siger Kasper Hjulmand til FCNs hjemmeside og tilføjer: 

- Det vigtigste er, at vi toppræsterer, og vi tror på, at vi har en chance. Og så kan vi håbe, at FCK ikke helt rammer topniveau. De er meget svære at fange i ubalance, og det vil kræve nogle blitz-hurtige omstillinger.

Hjulmand så torsdagens Europa League-kamp mellem PFC Ludogorets og FC København, hvor københavnerne sikrede sig adgang til turneringens ottendedelsfinaler med resultatet 0-0 i Parken.

quote Vi skal møde et FCK-hold, der historisk set er det bedste i Skandinavien

Kasper Hjulmand

- Vi skal møde et FCK-hold, der historisk set er det bedste i Skandinavien. De er bare stærke og har kun lukket tre mål ind i otte europæiske kampe. De var også i total kontrol i hele kampen mod Ludogorets og gav nærmest ingen chancer væk, siger Hjulmand.

Ligesom cheftræneren forventer forsvarsspilleren Andreas Maxsø heller ikke, at det får betydning, at københavnerne var i aktion under tre døgn før søndagens kamp.

quote  Selv om det er FCK, skal vi bare spille vores spil

Andreas Maxsø, forsvarsspiller FCN

- Jeg forventer ikke, at FCK er mærket af, at de har spillet Europa League-kamp torsdag, for de kan jo nærmest stille med to hold af kvalitetsspillere i Superligaen, siger Andreas Maxsø og fortsætter:

- Selv om det er FCK, skal vi bare spille vores spil, og det ville være fedt at give dem deres første nederlag i sæsonen.

Da holdene i marts sidste år senest mødtes i Farum, vandt hjemmeholdet 2-0 efter blandt andet et solomål af Emre Mor. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere