Efter to episoder: Nu henlægges børnelokkersag

To gange er piger i Værløse blevet antastet af en formodet børnelokker, men politiet er på bar bund.

Foto: Colourbox

Selvom Nordsjællands Politi satte massivt ind med øget patruljering i Værløse efter de to børnelokkertilfælde, er det ikke lykkedes at komme videre i sagen. 

Derfor bliver den nu henlagt.

- Efterforskningen har desværre ikke ført til, at vi har fået identificeret manden, og der ikke har været flere episoder derude. I løbet af den næste uge vil sagen blev henlagt, siger Allan Lørup, efterforskningsleder ved Station Syd i Gentofte til Frederiksborg Amts Avis. 

Læs også Mæslingeadvarsel i Københavnsk daginstitution

12. januar i år blev den første pige antastet. Det skete ved Æblehaven i Værløse, hvor en mand i 20érne sprang frem fra en busk og råbte til pigen, at han ville bruge en kniv, hvis hun ikke kom hen til ham. 

Heldigvis løb pigen og slap med skrækken. 

Kun fem dage senere blev en pige til hest, anråbt af formentlig samme mand. Denne gang løb han efter pigen. Men hun satte i galop og slap væk. Det skete i krydset Ryethøjvej/Kirke Værløsevej, 

Begge gange beskrives manden som 20-30 år gammel. Kraftig af bygning og cirka 170 centimeter høj. Han var iført sort jakke og camouflagebukser. Desuden havde han langt skæg, der var samlet med elastikker. 

Læs også Ejer dømt for udleje til Bandidos

En lokal mand blev senere anholdt, da han passede på beskrivelsen, men han var dog uskyldig. 

Efterforskningsleder hos Nordsjællands Politi, Allan Lørup, bekræfter over for TV 2 Lorry er sagen nu henlægges, men at man er klar til at genoptage den, hvis der kommer nyt. 

Og samtidig understreger han, at borgere i Værløse ikke skal være bekymrede, men at Politiet gerne høre, hvis man har nyt i sagen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik