Vil stifte forening og få motorvej til Frederikssund - nu

En gruppe politikere og borgere fra Frederikssund vil stifte en ny forening, der skal få motorvej helt til Frederikssund.

Under overskriften: Det giver ingen mening at vente, vil en gruppe politikere og borgere fra Frederikssund nu presse på for at få gang i etableringen af den sidste del af Frederikssundmotorvejen. 

- Vi synes, at vi er nødt til at få Folketinget i tale om det her. Det skal altså være nu, siger Jørgen Bech, byrådsmedlem for Venstre i Frederikssund. 

Han er én i en gruppe på fem, der nu vil danne en forening, der skal presse på for at få færdiggjort etape tre af motorvejen, så den fører helt til Frederikssund. Også Tom Lysgaard fra Borgernes Liste er med i gruppen. 

- Det drejer sig om en strækning på cirka 25 kilometer, motorvejen slutter i dag omkring Måløv. Den sidste strækning er vedtaget, linjeføringen ligger fast, men vi mangler finansieringen, siger Venstres Jørgen Bech.

Borgermøde/stiftende generalforsamling

 

900 følgere

Gruppen bag initiativet mener, at en motorvej helt til Frederikssund vil få stor betydning for byen. 

- Det er vigtigt, fordi folk sidder i kø hver eneste dag ved Stenløse, og så har vi et problem med, at der er virksomheder, der gerne vil flytte til Frederikssund, men som ikke gør det, fordi motorvejen ikke er på plads, siger Jørgen Bech, byrådsmedlem, Venstre, Frederikssund.

Gruppen har lavet en Facebookgruppe for at gøre opmærksom på, at folk skal møde op til borgermøde den 16. august. Den har fået omkring 900 følgere på under en uge, og det tolker gruppen som om, at der er støtte til idéen.

- Vi vurderer, at der er stor interesse fra borgerne, og antallet af følgere har bekræftet os i, at der er interesse for det, siger Jørgen Bech.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

hillerødmotorvejens forlængelse

playUdbygning af Hillerødmotorvejen er nu et skridt tættere på virkelighed

20_percent

playLadeoperatør fordobler i år antallet af ladestandere til elbiler i hovedstaden

Stevns trængsel

Årtiers køkørsel kan forsvinde med anlæggelsen af en ny statsvej

hillerød forside

playMilliardforhandlinger giver nyt håb for Hillerødmotorvejen

Frederikssund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere