Socialtilsynet: Sex og nepotisme på krisecenter

Et krisecenter i Frederikssund bliver beskyldt for at have ansætte til overpris og intime forhold med de kriseramte kvinder.

En ny tilsynsrapport fra Socialtilsyn Hovedstaden udtaler kritik af forholdene på Centeret i Frederikssund - et tilbud for kriseramte kvinder og deres børn.

Rapporten konstaterer, at lederens søn er ansat til en løn, der "efter revisors opfattelse kunne have været 25 procent billigere."

I rapporten står også at: "Socialtilsynet konstaterer, at den ene medarbejder i mindst to tilfælde har indledt intime forhold til kvinder bosiddende på krisecentret."

- Som medarbejder på et krisecenter skal man forholde sig professionelt til de kvinder, der er på centret, fordi de er i krise. Deraf jo navnet. Og det vil der jo kunne sås tvivl om, hvis man har et intimt forhold til de kvinder, der bor på centret", siger Mie Andresen, som er chef i Socialtilsyn Hovedstaden.

TV 2 Lorry har i dag ikke kunne få en udtalelse fra hverken Frederikssund Kommune eller Centeret, men krisecenterets leder Karin Bille siger til Lokalavisen:

- Vi kan ikke forbyde, at folk forelsker sig, når de kommer tæt på hinanden, og der er heller ikke nogen form for lovgrundlag for at forbyde det her.

Centeret er nu sat under skærpet tilsyn.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Frederikssund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere