Politiet offentliggør efterlysningfoto efter voldtægtsforsøg mod 16-årig

Nordsjællands Politi efterlyser mulig gerningsmand samt vidne i sag om voldtægtsforsøg mod en 16-årig pige i Frederikssund.

27-årig anholdt i sag om voldtægtsforsøg
Den 27-årig mand blev klokken 17.34 tirsdag eftermiddag anholdt i Ølstykke og sigtet for forsøg på voldtægt af en 16-årig pige i Frederikssund. - Vi er meget glade for den hjælp, vi har fået fra borgerne i denne sag, siger Matias Arvidsen, politikommissær og leder af afdelingen for efterforskning af personfarlig kriminalitet hos Nordsjællands Politi. Overvågningsbillederne er derfor blevet fjernet fra artiklen

Politiet beder om hjælp til opklaring af sag, hvor en 16-årig pige den 15. september blev udsat for voldtægtsforsøg i Frederikssund omkring klokken 01.30 nær rundkørslen på Frederiksværksvej ved tankstationen Circle K.

Derfor har Nordsjællands Politi valgt at offentliggøre overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand.

Manden beskrives som muligvis udenlandsk af udseende ca. 30-40 år, ca. 170-180 cm. høj, almindelig af bygning, sort hår, der var kort i siderne og længere på toppen, iført sort læderjakke og cowboybukser, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Nordsjællands Politi vil også gerne i kontakt med et muligt vidne, der kan have oplysninger i sagen.

Den anden person er en bilist, formentlig i en grå personbil. Vedkommende kørte omkring klokken 01.30 i vestlig retning af J.F. Willumsens Vej i Frederikssund.

Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra borgere, som har en formodning om, hvem de to personer er. Politiet kan kontaktes på 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Rådhus

Borgerservice lukket efter bombetrussel

Frederikssund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere