Oplev succes-rapper i familie-quizshow

Skinz ramte hitlisterne med ”Jeg har en pige”. Nu kan du se ham optræde på scenen i quizshow for hele familien. På TV 2 Lorrys egen tv-kanal og på tv2lorry.dk

I morgen onsdag går det løs med quizshow og dansk rap, når der er finale i Smart Parat Svar - en paratvidens-konkurrence for 6. klasser i hele landet.

Læs også Hovedstadsområdets klogeste børn er kåret: Er du ligeså klog?

Det sker med et stort to timers quiz-show, hvor også du kan gætte med på quiz-spørgsmålene sammen med dine børn.

Skinz er "hemmelig" gæst ved finaleshow

Ved quiz-finalen optræder rapperen Skinz, der bl.a. er kendt for at spille sammen med navne som Medina (”Der findes ingen”) og Gulddreng (”Legende”). 

Skinz - Jeg har en pige (Officiel musikvideo)

Skinz har rødder i Somalia, men flyttede til Danmark som ganske lille og debuterede i 2014 med ep’en ”Byen Sover aldrig”. Siden har han ligget på hitlisternes top-30 med numre som ”I min zone”, ”Malibu” og ikke mindst storhitteren ”Jeg har en pige”. 

Læs også Rasende populær rap-dronning indtager Roskilde Festival

Frederikssund-børn kæmper om 10.000 kr.

Ved den regionale finale i Smart Parat Svar konkurrencen vandt holdet We Need The Money fra Fjordlandsskolen i Frederikssund. De skal nu forsvare hovedstadsområdets ære - og forsøge at få fingrene i de 10.000 kr., som vinderholdet af landsfinalen får til deres klasse. 

Test her hvor langt du selv kan nå i Smart Parat Svar-quizzen

Smart Parat Svar er en videns- og læsequiz, der hvert år bliver afholdt i tre etaper med en kommunal-, en regional- og en landsfinale.    

Se quiz-finaleshow på TV og på tv2lorry.dk 

Læs også Kloge børn kæmper om 10.000 kroner

Du kan følge, hvordan det går hovedstadsområdets vindere, når den afgørende landsfinale bliver sendt live i morgen onsdag d. 7. februar på tv2lorry.dk og på TV 2 Lorrys egen tv-kanal fra kl. 12.30 til 14.30. Hvis I er i skole og på arbejde her, så se quiz-showet samme aften, når det bliver sendt igen sammen sted kl. 19.55 lige efter 19.30-nyhederne.

Du kan også se quiz-showet førstkommende weekend både lørdag og søndag, hvor det bliver sendt på TV 2 Lorrys egen kanal kl. 14-16. Kanalen kan bl.a. findes på YouSee kanal 25.

Du kan også se showet, når du og dine børn kan og vil på tv2lorry.dk. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?