Morten Messerschmidts 15-årige lillebror slået ned

Morten Messerschmidts lillebror blev slået ned af fire hætteklædte mænd,efter han havde svaret ja til, at han var bror til den kendte politiker.

Den kendte EU-politiker Morten Messerschmidts 15-årige lillebror blev onsdag eftermiddag ved 16.30-tiden passet op i Frederikssunds gågade af fire hætteklædte unge, der slog ham med en knytnæve i ansigtet - efter de først havde sikret sig, at han er i familie med den kendte DF'er.

quote Jeg synes, det er så skræmmende og grotesk, at det kan ske, at han som pårørende til en kendt person ikke kan færdes frit uden at blive overfaldet.

Inge Messerschmidt.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Slaget ramte den 15-årige på højre kind, så han fik et mærke og en ridse i huden, og han faldt og slog næsen, der blødte, mens overfaldsmændene stak af, fortæller hans mor Inge Messerschmidt. 

- Jeg synes, det er så skræmmende og grotesk, at det kan ske, at han som pårørende til en kendt person ikke kan færdes frit uden at blive overfaldet. Det er bare ikke i orden, fastslår den rystede mor, der er byrådspolitiker i Frederikssund for Dansk Folkeparti, og som i går morges anmeldte overfaldet til Nordsjællands Politi i Frederikssund og fulgte sønnen til skadestuen, så der kunne blive optaget en rapport til sagen.

Nordsjællands Politi bekræfter, at de har fået en anmeldelse om vold begået mod en 15-årig i Frederikssunds gågade, men politikommissær Michael Gaml afviser over for Frederiksborg Amts Avis at kommentere, om offeret er fra familien Messerschmidt. 

- Vi efterforsker sagen. Mere har jeg ikke at sige, lyder det fra Michael Gaml, Nordsjællands Politi, som understreger, at politiet generelt tager både voldsanmeldelser og anmeldelser om politisk motiveret vold alvorligt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20190304-100858-7-1920x1279we

Politi beder offentligheden om hjælp i søgning efter 43-årig: ”Vi har ikke flere steder at lede”

politibetjent færdselsbetjent

Kaos i corona-kryds - ni bilister sigtet på halvanden time

20190304-100858-7-1920x1279we

Efterlysningen afblæst: Kirsten fundet i god behold

ballerup 112 brand testcenter

To mænd fængslet for brandattentat mod testcenter

Frederikssund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere