Maria har været forsvundet i to uger: Søndag vil frivillige lede efter hende

En gruppe frivillige vil søndag mødes for at lede efter den 43-årige Maria From Jacobsen, der har været forsvundet siden den 26. oktober.

Opdateret d. 18. juni 2021. Billedet af Maria From er fjernet

43-årige Maria From Jacobsen har været forsvundet siden hun forlod sit hjem i Frederikssund i nedtrykt tilstand mandag den 26. oktober. 

Hendes bil blev senere fundet på Rødkildevej ved Bellahøj af en beboer i området, men siden har der ikke været afgørende nyt i forsøget på at finde hende, og derfor vil en gruppe frivillige søndag kl. 11 starte en eftersøgning af hende i Brønshøj i området hvor hendes bil blev fundet.

Det fortæller eftersøgningens initiativtager, Sofie Sønderup, til TV 2 Lorry. 

- Vores udgangspunkt er at lede efter hende i det område, hendes bil er blevet fundet, så derfor vil vi afsøge området omkring Genforeningspladsen, Brønshøjparken og Degnemosen, og så afventer vi tilladelse til at lede på Bellahøj Campingplads, siger Sofie Sønderup. 

På grund af den store usikkerhed om coronarestriktioner, ved hun endnu ikke, hvor mange der vil hjælpe med eftersøgningen, men hun understreger, der bliver et stort fokus på corona-sikkerhed for dem, der møder op søndag. 

- Jeg har været i kontakt med corona-hotlinen, så det bliver så sikkert som muligt. Derfor mødes vi med god afstand ved Bellahøj Amfiteater, hvor vi så deler os op i grupper af otte personer, der får et området at afsøge, siger Sofie Sønderup, der også opfordrer frivillige til at tage deres udstyr med som eksempelvis kort og veste.