Hamp fundet i brændende villa

Et ægtepar i 60'erne er blevet sigtet for at dyrke cannabis, efter at politiet fandt 25 planter i forbindelse med en brand

Under slukningsarbejdet til en brand på Maglehøjvej i Karlsgavekvarteret i Frederikssund fandt politiet 25 hampplanter, som blev dyrket i et kælderrum.

Branden startede i kælderen, hvor plantene også blev dykret. Nordsjællands politi fortæller, at der bliver brugt mange lamper i forbindelse med dyrkning af hamp, og at disse meget vel kan have været årsag til branden.

- Det kan muligvis være på grund af de elektriske installtaioner. Der kan muligvis have været i fejl i dem. Det er noget af det vi vil undersøge i løbet af ugen, siger pressetalsmand, Henrik Suhr, Nordsjællands Politi.  

I forbindelse med branden udbrændte et køkken og flere værelser. Resten af huset er sodskadet. Brandvæsenet arbejdede på stedet i fire timer. Politiets arbejde med at sikre spor efter hampplanterne vansekliggjorde ifølge SN.dk brandslukningsarbejdet. Parret bliver nu sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

- Parret kan nu se frem til en eller anden form for retsligt efterspil. Enten vil de få en bøde eller skal sagen for retten, det kommer an på, hvor alvorlig sagen i sidste ende vurderes at være, siger pressetalsmand, Henrik Suhr, Nordsjællands Politi.  

Branden fandt sted mandag eftermiddag.

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

ambulance

Bevidstløs mand reddet op af Øresund

brand pizzeria amager

Brand i pizzeria på Amager - beboere i opgang evakueret

drabet i skoven

Vigtige sms-beskeder i drabssag forsvandt i politiets varetægt

Politibil i uheld

playPolitibil i voldsomt sammenstød

Frederikssund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere