Hærværk og spark i skridtet: Hundeskænderi stak helt af

Et skænderi mellem en 17-årig dreng og et midaldrende par endte ud i vold og hærværk.

Et hundeskænderi tog mandag aften en voldsom drejning for en 17-årig dreng. Arkivfoto af en hund. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

En telttur i det nordsjællandske tog mandag aften en voldsom drejning for en 17-årig dreng fra Herlev.

Ifølge Nordsjællands Politis døgnrapport indløb der klokken 20.08 en anmeldelse fra den 17-årige, som fortalte, at han netop havde haft en skærmydsel med en mand og en kvinde.

Den 17-årige lå i telt med to kammerater øst for Kulhuse ved Jægerspris, og her havde han tidligere taget en hundelufter i forsvar, der havde fået skældud af en kvinde, fordi hundelufteren ikke havde sine hunde i snor. 

Senere på aftenen hørte den 17-årige noget pusle uden for teltet, og han kunne efterfølgende se den førnævnte kvinde gå fra stedet med en kniv i hånden, ligesom han kunne konstatere, at dækkene på hans egen samt de to venners cykler var skåret op.

Sparket i skridtet 

Da den 17-årige konfronterede kvinden med forholdet, rejste en anden mand sig og sparkede anmelderen i skridtet, hvilket fik den 17-årige til at kvittere tilbage med et slag i ansigtet.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor kvinden, en 55-årig med ukendt adresse, blev sigtet for hærværk, mens den sparkende mand, en 56-årig mand med ukendt adresse, blev sigtet for vold.

Nordsjællands Politi har i første omgang skønnet, at den 17-åriges slag er inden for rammerne af nødværge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik