Grusomt fund i haven: Halsen skåret over på hjemmets kæledyr

Nordsjællands Politi fik søndag en anmeldelse om, at en ejer havde fundet sin kat i haven med halsen skåret over.

Det var et makabert fund, der mødte en katteejer på Kong Skjoldsvej i Frederikssund, da hun søndag morgen bevægede sig ud i haven.

Her fandt ejeren nemlig hjemmets kat død. Ved nærmere undersøgelse kunne hun konstatere, at halsen var blevet skåret over.

Det fremgår af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Umiddelbart er det ejerens egen vurdering, at måden hvorpå halsen var blevet skåret over, kun kunne skyldes, at et menneske havde gjort det.

Derfor anmeldte hun søndag klokken 12.52 hændelsen til politiet.

Ukendt gerningssted

TV 2 Lorry har været i kontakt med Nordsjællands Politi, der fortæller, at man endnu ikke har nogen mistænkte i sagen, ligesom de fortæller, at de heller ikke umiddelbart har modtaget anmeldelser om lignende episoder det seneste stykke tid.

Politiet kan dog oplyse, at det er ejerens egen vurdering, at forbrydelsen ikke er sket i haven. Det skulle derimod være sket et ukendt sted, hvorefter at katten skulle være blevet efterladt i ejerens have.

Nordsjællands Politi har i deres døgnrapport noteret anmeldelsen som en mulig overtrædelse af dyreværnsloven.

En overtrædelse af dyreværnsloven kan i værste tilfælde straffes med fængsel op til to år. Det er nu op til politikredsens lokale dyreværnsenhed at efterforske sagen.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.