Frederikssund: Kommunen rejste for 750.000 kr.

De seneste to år har politikere og embedsmænd i Frederikssund Kommune rejst for 750.000 kr. Helt i orden, lyder det fra både borgmester og kommunaldirektør

Kina, Usa, Canada, Spanien, Belgien, Tyskland, Østrig, Finland og Italien.  Både politikere og embedsmænd i Frederikssund Kommune har de seneste to år været på både konferencer og inspirationsrejser i de nævnte lande. Rejser, hvor udgifterne samlet set beløber sig til  750. 000 kr.

- Jeg synes egentlig ikke, at det er meget, vi har rejst for. Man skal også se på, hvad formålet er. Nogle gange får man meget ud af en rejse og andre gange er det så som så, siger kommunaldirektør i Frederikssund Kommune, Ole Jacobsen, til Lokalvisen Frederikssund.

Og Venstreborgmester John Schmidt Andersen er enig:

 - Flere af rejserne er gået til Kina, hvor vi har en venskabsby, der hedder Wuxi. Der er et stort økonomisk potentiale i Kina for det lokale erhvervsliv. Derfor bruger vi penge på at rejse derud.

Der er stor forskel på, hvor meget de nordsjællandske kommuner synes, de skal rejse.

Vi har tidligere fortalt, hvordan eksempelvis Rudersdal Kommune i en tilsvarende periode brugte 3 millioner på rejser, mens Gribskov Kommune eksempelvis brugte knap 18.000 kr.

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik