Frække billeder: Amanda er på klam liste med 500 andre piger

Tusindvis af mænd har set 10 år gamle billeder af Amanda, vurderer hun. Hendes navn optræder på en liste, som en ukendt person deler med andre mænd.

Amanda Sisse Bronke fra Frederikssund optræder på en liste, hvor hun virkelig ikke har lyst til at optræde.

Listen indeholder navne på 482 piger, som en ukendt person hævder at have frække billeder af. Navnene på listen er ofte suppleret med alder og hjemby. Pigerne er blandt andet fra 19 forskellige byer i TV 2 Lorrys sendeområde.

quote Jeg synes, det er ulækkert, at der er en eller anden fra min fortid, der har valgt at dele de her billeder med en hel masse andre mænd.

Amanda Sisse Bronke

Personen bag listen tilbyder at dele billederne med andre, og Amanda er endda blevet kontaktet af en mystisk mand, der ville have friske billeder af hende.

Billederne af Amanda er 10 år gamle og sendt til en ekskæreste. Amanda har i dag en lille datter på to år, og det gør det kun værre, at man kan finde billeder af hende kun iført undertøj på nettet. 

- Jeg synes, det er ubehageligt at flere tusinde fyre har billeder af mig som er 10 år gamle, siger Sisse til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Tænk hvis de billeder dukker op, når min datter er teenager. Det er skræmmende at tænke på nogle af de andre piger, som har nogle mere kriminelle billeder.

Kontroversielt Facebook-opslag fjernet 

Amanda er i den seneste tid blevet kontaktet af mindst 10 piger, der har fortalt hende, at hendes navn figurerer på listen.

Det skyldes, at Fie Jones fra Ishøj for nylig smed et link til listen i et offentligt opslag på Facebook. Hun ville gøre andre piger opmærksomme på, at der bliver delt billeder af dem.

Reaktionerne på den handling har været delte. Nogle piger blev vrede, fordi de følte, at billederne på den måde bliver endnu mere offentlige. Det endte med, at opslaget blev meldt for spam, og opslaget er nu fjernet igen.

Amanda synes dog, at Fie Jones' opslag var en flot gestus.

- Jeg synes, det er så forkert at skælde hende ud og være sur på hende, for hun har helt sikkert kun gjort det i god mening for at hjælpe alle os 500 piger på den her liste - og der er helt sikkert flere, siger Amanda til TV 2 Lorry.

Listen, Amanda optræder på, kommer fra et forum, hvor man kan efterlyse og dele billeder af helt bestemte piger.

Fie Jones har givet sagen videre til politiet, og Amanda har blandt andet sagt ja til at medvirke i denne artikel for at skabe opmærksomhed omkring listen.

- Jeg synes, det er fedt, hun har taget et initiativ, og jeg håber virkelig, det lykkes at få det lukket ned og få fundet de fyre, som står bag det, siger Amanda til TV 2 Lorry.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

skibe københavn

Med Lynetteholm følger en farlig indsejling for store skibe og fritidssejlere

def_thumb,50_percent

playGodhavnsdreng vil donere sine erstatningspenge: - Det er penge til børnene

20210113-131730-5-1920x1280we

Kan tage flere dage: 100.000 borgere skal fortsat koge vandet

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Frederikssund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere