Få dage før EM: Tyve tog top-atlets vigtigste udstyr

Et indbrud var ved at ødelægge EM-deltagelsen for top-triatlet Rasmus Næblerød.

Kun små to uger før EM i triatlon i Frankfurt blev top-triatlet Rasmus Næblerød udsat for noget af det allerværste, der kan ske under forberedelserne. 

Indbrudstyve listede ind i hans hjem, og så endda mens hans kone lå og sov. Her åbnede de både skuffer og skabe i det meste af huset og samlede en masse småting.

Hustruen vågnede, da tyvene kom ind i soveværelset med en lommelygte, og under råb og skrig tog de fremmede benene på nakken. 

Desværre nåede de at gribe Rasmus Næblerøds tri-cykel på vej ud af døren. Og den er specielt udviklet til ham - og fuldstændig essentiel for hans deltagelse ved EM den 8. juli. 

Mere end 12.000 hjælpende hænder

Efter indbruddet har Rasmus Næblerød skrevet en efterlysning af hans stjålne cykel på Facebook. 

- Vi er rystede over, at sådan noget kan ske - især mens man ligger og sover, og vi håber nu på at få lidt hjælp. Cyklen står mig i 80.000 kroner, og derfor håber jeg, at den kan nå at blive fundet ASAP. Har fået cyklen folieret, så det er den eneste af slagsen og meget nem at kende, skriver Rasmus Næblerød blandt andet i opslaget, som i skrivende stund er delt mere end 12.000 gange af danskerne. 

Sponsor forbarmer sig

Selvom mange tusinde danskere har forsøgt at hjælpe Rasmus Næblerød, er det desværre ikke lykkedes at finde cyklen igen. 

Tilgengæld smiler heldet alligevel til top-atleten. 

Sponsoren Trendysport.dk har nemlig også set opslaget, og her har direktør Frank Jakobsen forbarmet sig: 

- Udover det dybt ubehagelige ved selve indbruddet kan jeg også sætte mig ind i, hvor frustrerende det må være for Rasmus, når hans forberedelser smadres med tyveriet af cyklen, siger han. 

Stor tak til de mange danskere

Det er med hjælp for Trendysport nu lykkedes cykelmærket BMC at bygge en ny cykel, der passer til Rasmus Næblerød. 

Onsdag er den klar til at blive justeret efter atletens præcise mål, og torsdag kan danskeren rejse til tyskland, hvor EM bliver afholdt. 

- Jeg er simpelthen så taknemmelig for alle de tusinder af danskere, der har været med til at dele mit opslag, og jeg sætter kæmpe stor pris på, at Trendysport vil hjælpe med at skaffe en cykel at køre EM på, så jeg kan jagte mit helt store mål som er kvalifikation til VM, siger Rasmus Næblerød.

Rasmus Næblerød

Rasmus Næblerød
Rasmus Næblerød
Foto: Trendysport

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

clara tauson

Clara Tauson vinder sin første WTA-turnering i karrieren

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

Frederikssund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere