Brug de jyske penge på Frederikssund motorvej

De overskydende midler fra Silkeborg-motorvejen bør bruges på at få Frederikssund-motorvejen færdig. Det foreslår direktøren for Frederikssund Erhverv

Den nye jyske motorvej mellem Herning og Århus kostede en milliard kroner mindre, end den var budgetteret til. Og de penge skal bruges i Frederikssund. Det skriver Lokalavisen.

Forslaget kommer fra Peter Bo Andersen, der er direktør i Frederikssund Erhverv. Han vil have arbejdet for at få Frederikssund-motorvejen ført helt til Frederikssund intensiveret. 

Pengene mangler

Der er ingen tvivl om, at der bør lægges maksimalt politisk pres på for at Frederikssund-motorvejen gjort færdig. Lige nu bliver der udført tilslutningsarbejde til motortrafikvejen over fjorden, der er foretaget VVM-undersøgelser, og anlægsloven er endda på plads. Så nu er det bare finansieringen, der skal på plads, siger Peter Bo Andersen til Lokalavisen.

Og måske er der håb. Venstres trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen giver overfor Jyllands-Posten udtryk for, at netop færdiggørelsen af motorvejen er blandt de højst prioriterede projekter.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20_percent

playDenne hund kan snuse sig frem til skimmelsvamp

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Frederikssund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere