28-årig sigtes efter den mest alvorlige bestemmelse efter villabrand

En 28-årig mand er blevet fængslet på psykiatrisk afdeling. Han er sigtet efter den alvorligste bestemmelse om brandstiftelse for mandag at have sat ild på en villa på Tværvej i Skibby i Hornsherred.

Røg og flammer væltede mandag aften ud gennem taget på en toetagers villa på Tværvej i Skibby, og brandvæsenet kæmpede forgæves for at redde ejendommen. 

Nu har politiet anholdt en mand i sagen.

Nordsjællands Politi oplyser, at en 28-årig mand er anholdt og sigtet efter straffelovens alvorligste bestemmelse om brandstiftelse, paragraf 180.

Manden er tirsdag under et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fire uger. Frihedsberøvelsen skal finde sted på en psykiatrisk afdeling. 

Retten i Hillerød finder, at der i hvert fald er grundlag for en mistanke om den mere almindelige bestemmelse om brandstiftelse, oplyser anklageren.

Ved retsmødet ønskede den 28-årige mand ikke at udtale sig.


Nordsjællands Politi bad mandag aften via Twitter borgere i området om at holde sig på afstand af branden, så politi og brandvæsen kunne arbejde i fred.

Det var brandfolk fra Frederiksborg Brand og Redning, som stod i spidse

Nordsjællands Politi bad mandag aften via Twitter borgere i området om at holde sig på afstand af branden, så politi og brandvæsen kunne arbejde i fred.

Det var brandfolk fra Frederiksborg Brand og Redning, som stod i spidsen for slukningsarbejdet, men på grund af brandens størrelse var der tilkaldt assistance fra nabobrandvæsenerne.


_

_


Mest læst i dag

Se flere

112

Collage blå blink og telefon

To kvinder svindlet over telefon for mere end en million kroner

20220506-084819-A-1920x1281we

Straffesag mod 29-årig for drab på gravid kvinde begynder til foråret

Fields

Enhedslisten kræver uvildig undersøgelse af Fields-skyderi

20221128-151850-L-1920x1280we

Forældrepar kendt skyldige i seksuelt misbrug af egne børn


Frederikssund


Forsiden lige nu

Se flere