1200 unge: Myndigheder vil aflyse kæmpe strandfest

Danmarks største strandfest med 1200 unge fra Fr.Sund risikerer at bliver aflyst af myndighederne. De unge har dog ikke tænkt sig at opgive festen.

En gruppe unge fra Frederikssund inviterer i en begivenhed på Facebook til en kæmpe, offentlig strandfest på Marbæk Strandpark ved Frederikssund.

Indtil videre har 1200 unge tilmeldt sig. Af invitationen fremgår det, at arrangørerne står for musikken, og at festdeltagerne blot skal medbringe "en helvedes masse sprut!"

"Danmarks Største Beach Party", som begivenheden hedder, kan dog blive forpurret af myndighederne, der formentlig kommer til at lukke festen, medmindre den bliver flyttet til et andet sted.

Det vurderer SSP-koordinator i Frederikssund Kommune Jacob Holm Jørgensen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Når man arrangerer noget i den kaliber uden tilladelse, så er det ulovligt, og derfor vil festen formentlig blive lukket af politiet. Initiativet er jo rigtig godt, men det er præmissen ikke, og der er alt for mange ting, de ikke har taget højde for- blandt andet i forhold til sikkerheden, siger han til avisen.

Og hvis Jacob Holm Jørgensen får ret i sin forudsigelse om, at strandfesten bliver lukket, skal myndighederne være forberedt på, at de unge ikke kommer til at forlade festen frivilligt.

Kommunen oplyser, at de har været i dialog med de unge og tilbudt vejledning i forhold til planlægningen og placeringen, men at de unge ikke ønsker det. 

I hvert fald har arrangørerne tænkt sig at holde festen på Marbæk Strandpark uanset hvad.

- Festen kommer ikke til at stoppe. Heller ikke selvom politiet sender patruljevogne, lyder det fra 16-årige Sigurd Andersen, der er en af arrangørerne.

Nordsjællands Politi er opmærksomme på problemet og agter at tage affære, hvis strandfesten bliver en realitet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Skomager Helsingør

playSkomager meldt til politiet: ”De kunne bare have spurgt mig, om jeg må holde åbent”

Frederikssund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere