Zoologisk Have åbner 1. maj

Landets zoologiske haver har fået tilladelse til at åbne parkerne fra den 1. maj.

København Zoo åbner igen haven for gæster fra fredag den 1. maj.

Det sker efter, at Rigspolitiet i deres opdaterede retningslinjer har godkendt, at landets zoologiske anlæg igen kan holde åbent.

Her lyder det blandt andet, at zoologiske haver, safariparker og forlystelsesparker igen må holde åbent, og at det igen er tilladt at besøge dem, så længe sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger overholdes.

Zoologisk Have har været lukket siden den 18. marts, men nu bliver det altså snart igen muligt at nyde forårssolen, mens man ser på giraffer, løver og pandaer.

- Vi er i de fire zoologiske anlæg allerede nu i fuld gang med at sikre, at alle krav og anbefalinger fra politi og sundhedsmyndigheder bliver overholdt, så man kan få en sikker tur i zoo. Vi vil derudover også løbende være i dialog med myndighederne, så vi tilpasser forholdene, efterhånden som retningslinjerne måtte ændre sig, skriver København Zoo på vegne af landets zoologiske haver.

- Vi opfordrer samtidig til, at vores gæster også hjælper med at gøre turen i zoo til en god og smittefri oplevelse ved at sikre god håndhygiejne og sørge for at holde afstand til andre. Har man symptomer på covid-19, beder vi om, at man bliver hjemme, skriver København Zoo.

København Zoo oplyser til TV 2 Lorry, at man indsætter vagter foran indgangen, der skal sikre, at der holdes en ordentlig køkultur. Derudover vil der være loft over, hvor mange gæster, der lukkes ind samtidigt. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

astrazeneca

AstraZeneca-vaccinen droppes i Danmark

Ishøj Bycenter.

Skruen uden ende: Fra torsdag lukkes butikker i Ishøj igen

40_percent

playBranchedirektør: Derfor er tøjbutikker hårdt ramt på trods af genåbning

20201115-163525-A-1920x1441we

Folketinget lemper rejserestriktioner i fire faser

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere