Venstre vil øge indsats mod radikalisering på Frederiksberg

Også på Frederiksberg oplever man radikaliserede unge. Nu vil Venstres Jan E. Jørgensen optrappe indsatsen mod radikalisering.

Radikaliserede unge er også et fænomen, som man må tage alvorligt på Frederiksberg.

Ét af punkterne på dagsordenen på aftenens kommunalbestyrelsesmøde havde fokus på, hvordan man sætter ind overfor unge, der bliver tiltrukket af det radikaliserede miljø.

- Der er unge, der er blevet radikaliseret, der er unge, der er taget til Syrien og der er unge, der har medvirket til terror-lignende ting og sager, siger Venstres Jan E. Jørgensen, der foreslår, at man laver en egentlig handlingsplan for området.

- Der er brug for en samlet antiradikaliseringsplan - også på Frederiksberg. For det er desværre også et fænomen, som vi har i vores by.

Formålet med planen er, at man kan sætte hurtigt og effektivt ind overfor børn og unge, der viser tegn på, at de er ved at blive radikaliseret.

Der ER allerede en indsats på området - men Venstre mener, at den kan blive endnu mere fokuseret.

- Vi håber selvfølgelig, at vi får en situation, hvor alle på Frederiksberg, der beskærftiger sig med børn og unge, overhovedet ikke er i tvivl om, hvor de skal henvende sig, hvis de har den mindste mistanke om, at der er nogen, der er på vej ud i noget skidt, siger Jan E. Jørgensen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Øresundstunnelen111

playNyt koks med fartkontrol i Øresundstunnelen - vanvidsbilister kan nu fræse forbi slukkede kameraer

Klaus Bondam

Klaus Bondam vender tilbage til politik

20201019-130444-2-1920x1280we

Overborgmester undskylder for Frank Jensens krænkelser

Emil

Over 19.000 bakker Emil op: Offentligt ansatte skal have navnebeskyttelse

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere