Stefan Larsson stopper på Betty Nansen Teatret

Stefan Larsson har besluttet at stoppe som teaterdirektør på Betty Nansen Teatret og forlader teatret med udgangen af september 2016.

Vibeke Windeløv, fortsætter som direktør på Betty Nansen Teatret, alene på posten. De to blev ansat i 1.juli 2015.

Stefan Larsson siger: -Jeg er kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg vil instruere og spille mere - og det har vist sig, at den aftalte orlov ikke har været tilstrækkelig til at dække de engagementer jeg har i Stockholm og i det øvrige Europa. Det skriver Betty Nansen teateret i deres nyhedsbrev.

Stefan Larsson har i øjeblikket orlov fra Betty Nansen Teatret, hvor han har spillet biskoppen i sin egen opsætning af Fanny og Alexander på Dramaten, samtidig med at han instruerer operaen Medea på Den Kongelige Opera i Stockholm. Når han er tilbage på Betty Nansen Teatret den 25. januar 2016, går han i gang med at sætte skuespillet Medea op på vores Edison Scene. Stykket har blandt andre Karen-Lise Mynster, Kenneth M. Christensen, Livia Millhagen, Elin Klinga, Thomas Bang mfl. på rollelisten og får premiere den 3. marts.

Vibeke Windeløv siger: - Som helt ny i teaterbranchen har det været fantastisk at have en instruktør af Stefan Larssons kaliber ved min side. Og selvom Stefan stopper til september har vi aftalt at jeg altid kan ringe til ham, hvis jeg får brug for sparring.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

BwnnyBuste2

playFolkekær nationaldigter hædret tre år efter sin død

genforeningsmonumentet

De skjulte spor: Kender du alle de sønderjyske minder i København?

_K0A1491_1

playBunker har stået tom siden Anden Verdenskrig: Danner nu ramme om helt nye oplevelser

60_percent

playOplev naturen: Sådan kan du fange fuglenes sang med en byg selv-optager

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere