Smugkig på SKAM: Testpublikum så med

Den populære, norske tv-serie SKAM er blevet forvandlet til teater. Et test-publikum har fået et smugkig på forestillingen.

02:35

Der er nu kun få dage til premieren på teaterversionen af den populære norske ungdoms-tv-serie SKAM.

Der er kun få dage til verdenspremieren på teaterversionen af den norske ungdoms-tv-serie SKAM på Aveny T på Frederiksberg. 

Forberedelserne har været i gang i månedsvis, og nu går det snart løs for alvor. 

Et test-publikum har fået lov til at komme ind og få et smugkig på forestillingen.

Serien SKAM er blevet kaldt en af de bedste ungdomsserier nogensinde. Og hovedrolleindehaveren er da også en af dem, der har fulgt med.

- Det, at det er en populær serie, gør jo også, at det har en betydning for mig, for jeg har også været en af dem, der har set det. Det gør, at jeg er lidt mere spændt og også stolt over at kunne være med til det her. For jeg synes jo, det er en vigtig historie at fortælle, siger 18-årige Frieda Joanna Krøgholt, der spiller Eva, til TV 2 Lorry. 

Eva er hovedpersonen i sæson 1 af serien og også i den forestilling, der fredag har premiere på Aveny T. 

Læs også Danske SKAM-skuespillere er spændte på fans reaktion

Publikum synger med

Testpublikummet er primært gymnasieelever, og det er netop den aldersgruppe, som Aveny-T gerne vil lokke i teatret med opsætningen af SKAM.

Undervejs blev der råbt til skuespillerne, heppet og sunget med.

- Jeg synes det er fedt, at man kan mærke publikum, altså det er jo en ungdomsforestilling, så når man kan mærke, at det er unge mennesker, der sidder og synger med og kan alle ordene til Justin Biebers Baby-sang, det kan man jo bruge helt vildt meget. Deres reaktioner giver et ekstra skub til vores spil, siger Frieda Joanna Krøgholt til TV 2 Lorry.

Aveny-T har erhvervet teaterrettighederne til alle fire sæsoner af SKAM, som bliver til fire teaterstykker. Første stykke har premiere d. 15. september. Sæson 4 ventes at få teaterpremiere i sæsonen 2019/2020.

Du kan læse meget mere om SKAM-teaterforestillingen i vores webdox.

Læs også Byudviklere: Ny ø kan erstatte københavnsk havnetunnel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?