Så er det NU - byd ind med dine gode idéer

Frederiksberg Hospital lukker i 2023, og fra i dag kan du byde ind med, hvordan du synes, at byens nye kvarter skal være.

Foto: Brian Berg - Scanpix

Der er ikke mangel på idéer, når det kommer til, hvad der skal være på hospitalsgrunden på Frederiksberg. Allerede under valgkampen til kommunalvalget stod kandidaterne til Kommunalbestyrelsen i kø for at fortælle om deres idéer, og når man spørger tilfældige frederiksbergensere, holder de sig heller ikke tilbage:

- Som ung tænker jeg, at det ville være fedt med nogle ungdomslejligheder, man kunne skrive sig op til, siger Sofie Sahlholdt.

- Vi bor lige uden for hospitalsgrunden, så jeg synes, at der skal være noget, vi også kan få glæde af. Rent egoistisk kunne det for eksempel være godt med en legeplads, siger Torben Haagensen.

Læs også Historisk hospital lukker: Nu efterlyses idéer fra borgerne

- Det skal være noget, der kommer os alle sammen til gode. Også fordi det er nogle smukke bygninger. Jeg synes, at det skal være noget kreativt, siger Emilie Berg.

Fra i dag har Frederiksberg Kommune åbnet op for, at man nu også kan byde ind med sine idéer til politikerne på rådhuset, så idéerne efterfølgende kan blive taget med i den proces, der skal føre til en vision for området.

Sådan gør du

Man har i alt tre muligheder for at byde ind med sine idéer til kommunen.

  1. Man skrive dem på kommunens hjemmeside.
  2. Man kan skrive dem på kommunens Facebook-side i opslaget her.
  3. Eller man kan deltage i en workshop henover sommeren.

Den første workshop er allerede i dag, fredag, klokken 15 til 18. Den foregår på selve hospitalsgrunden på Stockflethsvej 2. Programmet byder, ud over selve workshoppen, på temavandringer om historie, arkitektur og haveanlæg.

04:44

Du kan høre nogle af frederiksbergensernes forslag cirka 35 sekunder inde i udsendelsen her. Udsendelsen er fra den 26. maj.

Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik