Royal Run advarer: Pas på falske startnumre

Royal Run har fået nys om falske billetsælgere og beder kommende deltagere om at tage sig i agt, hvis de bliver kontaktet og tilbudt et startnummer til overpris.

Det var et brag af en fest, da Kronprins Frederik sidste år fejrede sin 50-års fødselsdag ved at løbe Royal Run med danskerne.

Og interessen for Royal Run, der i år afholdes den 10. juni, er stadig brandvarm - det vidner billetsalget om.

I sidste uge kunne TV 2 Lorry fortælle, at der for eksempel snart kan meldes udsolgt på 10-kilometer løbet, der går gennem Frederiksberg og København. Der er loft på 25.000 deltagere, og der er kun få startnumre tilbage til det eftertragtede løb, hvor kronprins Frederik deltager.

Det har dog afstedkommet en advarsel fra Royal Run, som har fået nys om, at der i takt med efterspørgslen er nogen, der prøver at sælge falske startnumre eller sælger startnumre til overpris.

Falske sælgere vil blive politianmeldt

- Vi har fået et par henvendelser fra nogle folk, der er blevet tilbudt at købe et startnummer, og selvom det indtil videre kun er kun er få stykker, vi har fået nys om, så er det nok til, at vil advare om det allerede nu, så folk kan være opmærksomme på det, hvis de bliver tilbudt at købe et startnummer, siger Bodil Kjærgaard, der er kommunikationsansvarlig på Royal Run, til TV 2 Lorry.

Royal Run gør opmærksom på, at falske startnumre og startnumre solgt til overpris vil blive annulleret, og sælgeren vil blive politianmeldt. Derfor vil Royal Run gerne høre fra dig på mailadressen info@royalrun.dk, hvis du bliver kontaktet af falske sælgere.

Sådan får du et gyldigt startnummer

Der er to måder, hvorpå du kan få et gyldigt startnummer til det kongelige løb.

Enten kan man købe et startnummer på Royal Runs hjemmeside, eller man kan få overdraget et startnummer af en privatperson, som er blevet forhindret og ønsker at overdrage sit startnummer.

Det gøres på den måde, at sælgeren logger ind i sin tilmelding og vælger at overføre startnummer. Sælgeren modtager derefter en mail med en voucher, som skal bruges, når den der overtager skal oprette sin tilmelding.

Sidste år løb Prins Christian også med i Royal Run - hør hvad han havde at sige om arrangementet dengang, efter at han lige var kommet i mål.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Royalt

20200411-161912-L-1920x1280we

Dronning Margrethe er blevet vaccineret mod coronavirus

Dronningen

Seks ikoniske citater fra dronningens nytårstaler - gør hun det igen i år?

Dronningens nytårstale 2019

Politiet klar til at lukke af for Amalienborg Slotsplads, hvis for mange møder op

20200312-121958-L-1920x1280we

Kronprinsparret og de tre yngste børn testet negative

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere