Nyt koncept hos Designer Forum: "Succes kræver fornyelse"

Sidst på måneden er der Designer Forum på Frederiksberg, men konceptet er ændret i forhold til tidligere.

Sidst i september vil der være mulighed for at gøre et kup når Designer Forum åbner dørene, hvor man kan købe tøj til udsalgspris. Det afholdes to gange årligt, en gang i foråret og i efteråret.

Men til forskel fra tidligere år har Designer Forum valgt at udføre et nyt koncept, som betyder, at der blandt andet vil være en anderledes opbygning og nye og flere tøjudstillere med anerkendte brands, skriver Designer Forum på deres officielle hjemmeside.

- Vores vision er at skabe en cool og opdateret outlet platform, at løfte Designer Forum både visuelt og på indhold, forklarer Designer Forums manager Bettina Randazzo til TV 2 Lorry.

Det er CIFF, Copenhagen International Fashion Fair, som fra den første april har overtaget driften af det populære tøjmarked i Forumhallen på Frederiksberg

- CIFF har ikke været en del af det tidligere setup, men i forbindelse med overtagelsen, har vi vurderet, at Designer Forum har været klar til fornyelse, siger manager Bettina Randazzo.

Bygger videre på fundament

Har det været nødvendigt at ændre konceptet på grund af manglende interesse?

- Interessen for Designer Forum har og er stadig meget stor, vi bygger blot videre på et stærk og solidt fundament. Designer Forum har eksisteret i 15 år, og for at opretholde succesen kræver det fornyelse og ændringer i det eksisterende koncept, lyder svaret fra Bettina Randazzo.

Hvad gør I for at nå en yngre målgruppe?

- For at skabe et mere nutidigt og cool image har vi stor fokus på optimering af vores markedsføring i en retning, som vi er overbevist om, vil tiltrække en både ny og yngre målgruppe. Men det er selvfølgelig som et supplement til vores allerede eksisterende kunder, som har fulgt Designer Forum trofast gennem mange år.

- Vi har også stor fokus på SoMe, hvor Designer Forum er ved at etablere en stærk profil, samtidig med, at de også er høj fokus på at tiltrække nye brands, som vil tiltrække den yngre målgruppe.

Ifølge Designer Forum bliver der sat 180 stande op, hvor man kan komme og kigge på tøj, sko og diverse til både mænd, kvinder samt et mindre område til børneting med boligting.

Dørene åbnes fredag den 29. september med et VIP-arrangement, mens der lørdag og søndag er åbent fra henholdsvis 10 og 11 til 17.

Afhængig af hvilket tidspunkt, man kommer varerier priserne mellem 50 og 100 kroner.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

20110831-170245-6-1920x1677we.jpg

Camilla Plum får bøde for nye ulovligheder

Camilla Plum

Efter ny bøde og sur smiley: Camilla Plum svarer igen på Fødevarestyrelsens kritik

image7

playAnja forvandler grumset affaldsprodukt til luksusflødeboller

nye biler bilforhandler

Her bruger familier flest penge på nye biler – og her bruger de færrest

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere