Ny topkok og stjernekonditor til Zoologisk Have

Københavns Zoologiske Have har gang i en større satsning på den gastronomiske front. Nu er en ny topkok og en stjernekonditor blevet lokket med på projektet.

Det første man tænker på, når man planlægger en tur i Zoologiske Have, er selvfølgelig, hvilke dyr, man skal se.

Men efterhånden er også den gastronomiske scene i Københavns Zoologiske Have blevet opgraderet så meget, at den for madelskere kan være hele besøget værd.

I en pressemeddelelse afslører den velbesøgte have, at man i samarbejde med Madkastellet, der driver tre restautanter i Zoo, har fået fingre i Mads Dalsborg som ny køkkenchef til Bistro panpan, der er den nye restaurant i det populære panda-anlæg.

Mads Dalsborg er ny køkkenchef på restaurant Bistro panpan ved pandaanlægget i Zoologisk Have i København.
Mads Dalsborg er ny køkkenchef på restaurant Bistro panpan ved pandaanlægget i Zoologisk Have i København.
Foto: Neel Andreasen

- Smagene fra det fransk-asiatiske køkken har altid stået mit hjerte nært, derfor glæder jeg mig også utrolig meget til at blive en del af projektet. At kunne få lov til at kombinere gourmetmadens verden og en oplevelsespark, som Zoologisk Have, er helt unikt, og jeg glæder mig helt vildt, siger Mads Dalsborg, der kommer fra en stilling som køkkenchef på Restaurant Mondän.

Mads Dalborg overtager stillingen fra Casper Sobczyk, der fratræder for at få mere tid til at fokusere på sin familie, TV og kogebøger.

Men det er dog ikke kun i Bistro panpan, at der er blevet tiltrukket nye spændende navne i denne omgang.

Store forventninger fra direktøren

Også i Café Botanika fortsætter den store satsning på mad og drikke, hvor konditor, bager og chokolatier Torben Bang tiltræder.

- At kunne lave et konditori i ZOO er en drengedrøm, der går i opfyldelse. Det giver så ufatteligt mange muligheder for at skabe de bedste og mest fantasifulde kager, når vi både skal skabe et kageunivers til de små børn på fire år og deres bedsteforældre, der måske er garvede kagespisere med høje forventninger til håndværk og råvarer, lyder det fra den nye medarbejder i pressemeddelelsen, der af sin nye arbejdsplads bliver kaldt for 'en stjernekonditor'.

Ny konditor i København Zoo Torben Bang glæder sig til at skabe fantasifulde desserter til både store og små.
Ny konditor i København Zoo Torben Bang glæder sig til at skabe fantasifulde desserter til både store og små.
Foto: Neel Andreasen

Derfor er det også en glad administrerende direktør, der glæder sig til at at få de to nye ansigter med ombord på den store kulminariske satsning.

- Casper Sobczyk har sat et kolossalt aftryk i ZOO, og han har sammen med Madkastellet placeret os solidt på det kulinariske danmarkskort. Det stærke fundament bygger vi nu videre på sammen med Mads Dalsborg og Torben Bang, som vi forventer vil tage os og vores gæster med videre på den rejse, hvor kvalitet og convenience går hånd i hånd, siger Jørgen Nielsen.

De nye ansigter

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Bakken

playBakken får ny forlystelse - bliver den første af sin slags i Nordeuropa

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Kulturminister foreslår tilpasset støtteordning til festivaler

20200423-131709-L-1920x1280we

Trods massivt underskud: Dinosauerne indtager Københavns Zoo til foråret

def_thumb,50_percent

playOplev i vinterferien: Giv storbyfuglene husly

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere