Nu kan du træne på toppen af shoppingcenter

Et nyt projekt gør det muligt at tage sin træningsmakker under armen og tage op på toppen af Frederiksbergcentret til enten boksning eller yoga.

Det kan knibe med at få hverdagens gøremål til at gå op med dagens træning, men et nyt projekt kan måske hjælpe dig.

Fra i dag, tirsdag den 11. august, er det nemlig muligt at træne enten yoga eller boksning på toppen af Frederiksbergcentret, FRB. C Shopping, hvor der vil være holdundervisning.

Projektet henvender sig især til folk, der hurtigt skal have muligheden for at hoppe i træningstøjet og få overstået dagens træning. 

Jens Højberg er projektleder for Sportsklubben 2000 på Frederiksberg, der står bag projektet, hvor man kan træne med udsigt udover Frederiksberg. 

- Det skal være fleksibelt og let tilgængeligt for brugeren, så da jeg fandt ud af, at vi kunne få nogle hold op på FRB. C Shopping, så var jeg ikke i tvivl. Det er en super fed mulighed, så jeg glæder mig helt vildt, siger Jens Højberg til TV 2 Lorry.

Sportsklubben 2000 forsøger at få endnu flere danskere til at motionere, og deres målgruppe er især dem, der ønsker ånden ved holdsport, men der ikke har tid til at gå fast til træning.

At projektet kan foregå på toppen af Frederiksbergcentret er Jens Højberg godt tilfreds med.

- Flere tusinder benytter hver dag Frederiksbergcentret, så det er en bred målgruppe, som vi vil ramme med projektet. Det er også en anderledes måde at træne på og noget nyt, at foreningslivet og erhvervslivet går sammen på den måde om et projekt, siger han til TV 2 Lorry.

 
 
Foto: Sportsklubben 2000

Mangel på faciliteter i kommunen

Samtidig falder projektet også i god jord, da der er mangel på træningsfaciliteter i Frederiksberg Kommune, hvor Sportsklubben 2000 hører til.

Frederiksberg Kommune har den største befolkningstæthed i landet, og det gælder særligt i forhold til plads og faciliteter, og derfor glæder det Jens Højberg, at man kan tage andre steder i brug til idræt.

- Der er en voldsom mangel på faciliteter til idræt, så det er rigtig spændende, at der bliver tænkt i andre baner i forhold til andre steder, hvor idrætten kan udføres. Der er flere danskere, der skal ud og bevæge sig, og det her giver måske anledning til det, siger han.

Hvis man har lyst til at deltage i enten boksning eller yoga på toppen af FRB. C Shopping, så kan man booke her og her. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

cigaretskodder

Her er de blandt de bedste i Danmark til at skodde smøgerne

Kaffe Karma

playSærlig kaffevogn giver job til udsatte: - Jeg går herfra i bedre humør

sanne salomonsen

Rockmama sælger ud af sin garderobe

Gaveindpakning i stof FB COVER

playCecilie og Karen vil ændre juletradition for at redde 800 tons gavepapir

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere