Mash vil åbne ny restaurant på Frederiksberg

Mash har fået vokseværk og planlægger derfor nu at rykke ind på Frederiksberg.

Mash har udkig på flere adresser på Frederiksberg, men holder foreløbig kortene tæt ind til kroppen. Foto: Ólafur Steinar Gestsson - Scanpix

Store, saftige bøffer og udsøgte vine gennem tiden blevet en lukrativ forretning for den populære bøfhus-kæde Mash.

Foreløbig har Mash filialer i København, Aarhus, Odense, London og Hamborg, og til okotober åbner endnu en restaurant desuden i Düsseldorf. Men som om det ikke var nok, har Mash i disse dage også Frederiksberg i søgelyset, skriver Frederiksbergbladet.

- Vi har i lang tid haft et godt øje til Frederiksberg, blandt andet fordi vi ved, at en del af vores faste gæster på Bredgade kommer derfra, og fordi borgerne på Frederiksberg holder af at spise både godt og lokalt. Jeg satser på, vi kan få en attraktiv placering midt på Frederiksberg, men hvor det kan blive, kan jeg desværre endnu ikke sige, fortæller Mikkel Glahn, der er marketing manager og partner i Copenhagen Concepts, ifølge Frederiksbergbladet.

Læs også Bøf til 650 kr: MASH er verdens største importør af Kobe-kød

Tocifret millioninvestering

Mash har udkig på flere adresser på Frederiksberg, men holder foreløbig kortene tæt til kroppen lidt endnu.

- Lige nu er vi i forhandlinger om et par rigtigt spændende adresser på Frederiksberg, men vi skal være helt sikre på placeringen, før vi slår til. Når vi åbner en ny Mash, som indebærer en tocifret millioninvestering, betyder det naturligvis alt for os at finde de helt rigtige lokaler på den helt rigtige beliggenhed. Vi håber, at det meget snart falder på plads, så vi kan bekræfte, at Mash kommer til Frederiksberg, siger Mikkel Glahn ifølge Frederiksbergbladet.

Læs også Rig sovs og orgasmiske løg: Her er Danmarks Bedste BøfsandwichTilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik