LA’s Laura Lindahl siger farvel til kommunalpolitik

Rådmanden i Frederiksberg Kommune genopstiller ikke ved det kommende kommunalvalg i 2021.

Liberal Alliance-profilen Laura Lindahl stopper i kommunalpolitik, når den nuværende valgperiode udløber.

Det tidligere folketingsmedlem og nuværende rådmand i Frederiksberg Kommune annoncerer i et opslag på sin facebookside, at hun ikke genopstiller ved det kommunalvalg i 2021.

Lindahl skriver, at en af årsagerne til fravalget er, at hendes mor er syg af kræft, hvilket har fået hende til at reflektere.

- Jeg vil ikke være en af dem, der ligger på dødslejet og fortryder, at jeg ikke brugte mere tid på min familie, fordi jeg arbejdede hele tiden. Og hvis jeg skal genvinde mit mandat på Frederiksberg, skal jeg i gang med at planlægge valgkamp, rekruttere frivillige, fundraise, udvælge mærkesager mv nu – det rimer ikke på tid med familien.

- Derudover skal man være topmotiveret for at stable en god valgkampagne på benene – det er jeg ikke lige nu. Jeg føler, at jeg lige er kommet ud af en valgkamp. En valgkamp der på mange måder tog hårdt på mig. At skulle op på den hest igen allerede nu, er jeg ikke motiveret for.

Foruden sin tjans som rådmand er Laura Lindahl desuden Børneudvalget i kommunalbestyrelsen i Frederiksberg Kommune, hvor hun blev valgt for første gang i 2013.

I 2015 opnåede hun også at blive valgt til Folketinget for Liberal Alliance. Som folketingsmedlem var Laura Lindahl en del af ledelsen i Liberal Alliance.

Desuden besad hun posterne som beskæftigelsesordfører, børneordfører, familieordfører, indfødsretsordfører, integrationsordfører, socialordfører og udlændingeordfører.

Ved sidste års folketingsvalg var hun en del af Liberal Alliances store mandatmæssige tilbagegang og gik med ganske få stemmer glip af et genvalg.

Siden valgnederlaget har Laura Lindahl fundet sig et civilt job og har fra 1. september været ansat som direktør i Dansk Facilities Management, en forening, der samler driftsherrer, rådgivere og leverandører inden for Facilities Management-branchen i Danmark.

Laura Lindahl gør i sit opslag på Facebook opmærksom på, hun fortsat er medlem af Liberal Alliance, og at hun bakker "100 procent" op om partiets politiske leder og konstituerede formand, Alex Vanopslagh.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

20201019-130444-2-1920x1280we

Overborgmester undskylder for Frank Jensens krænkelser

Emil

Over 19.000 bakker Emil op: Offentligt ansatte skal have navnebeskyttelse

20171126-113538-l-1000x672we.jpg

Borgmester går af – her er hans nye job

vote-helsignoer.jpg

Kommunalvalget i Helsingør bliver en gyser

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere