Langtidspiberygerne skal bakke tobak i timevis til DM

For 38. gang slår Nordisk Tobakskollegium dørene op hos Serapions-Ordenen, når Danmarksmesterskabet i Langtidspiberygning starter i morgen.

- Det er kort og godt verdens eneste konkurrence, hvor det gælder om at blive sidst. 

Sådan præsenterer årets Danmarksmesterskab i piberygning sig selv i en pressemeddelelse. Her opfordrer de alle, høj som lav, til at kigge forbi Serapions-Ordenen, når de søndag den 20. marts stopper piberne og bakker på tid.

Konkurrencen er simpel: 

Tilmeld dig for sølle 475 kroner, stop din pibe og tænd den med én af de to Tordenskjold-tændstikker, som følger med DM-kittet.

Foruden tændstikker indeholder DM-kittet, som man betaler for gennem deltagergebyret, årets pibe, et stop tobak og en pibestopper.

Årets pibe er en klassisk Lovat model 98 i sort sandblæst finish med et mundstykke i elfenbensfarve. Den er blevet til i en samarbejde mellem Stanwell og Nordisk Tobakskollegium, står der i pressemeddelelsen.

Foruden mesterskabet er der også en holdkonkurrenceo langtidspiberygning, ligesom årets pibemand 2016 kåres. Slutteligt har også en pibeudstilling indfundet sig i lokalerne.

Så er du til stærk tobak, masser af røg og piber i mundvigen, så er arrangementet lige noget for dig. Det afholdes i morgen den 20. marts 2016.

 

Program for DM i langtidspiberygning 2016

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

genforeningsmonumentet

De skjulte spor

_K0A1491_1

playBunker har stået tom siden Anden Verdenskrig: Danner nu ramme om helt nye oplevelser

60_percent

playOplev naturen: Sådan kan du fange fuglenes sang med en byg selv-optager

loft

Anne købte lejlighed med ekstraordinært loft - nu giver hun det væk

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere