Kendt rapper hev pludselig Ellen op på scenen - nu bliver hun hyldet af anmeldere

Festivalgæsten Ellen Hovmand tog i weekenden Søndermarken på Frederiksberg med storm, da hun pludselig stod på scenen. “Giv hende en pladekontrakt,” lyder det nu kækt fra en anmelder.

I weekenden var der Syd For Solen-festival i Søndermarken på Frederiksberg, og der var én gæst, der fik en ekstra stor oplevelse.

22-årige Ellen Hovmand, der normalt går på skuespillerskole i Manchester, var på festival for at se sit idol, den britiske rapper Slowthai, spille. Og pludselig stod hun så på scenen side om side med den kendte musiker.

- Det føltes mega vildt at stå på scenen. Jeg elskede det virkelig. Jeg tænkte inde i mig selv, at jeg bare ville nyde det og have en fest. Altså bare overgive mig totalt til det og have det megasjovt med det, siger Ellen Hovmand til TV 2 Lorry.

Det er faktisk ikke første gang, Ellen Hovmand har optrådt med Slowthai. Tilbage i 2019, da han spillede på Lille Vega, spurgte han også efter én, der kunne hjælpe ham med et vers, og Ellen Hovmand trådte dengang også til fra publikum.

- Han sagde ’that girl got it’, og pludselig stod jeg så på scenen i Lille Vega, siger Ellen Hovmand.

(Artiklen fortsætter efter billedet.)

22-årige Ellen Hovmand.
22-årige Ellen Hovmand.
Foto: Privatfoto


Rappede Skepta igen

Og hun må virkelig have gjort et indtryk på ham, for han genkendte hende simpelthen i weekenden og inviterede hende op - igen - efter at have spurgt, om en publikum kunne Skeptas vers på sangen 'Inglorious'.

quote Jeg tænkte inde i mig selv, at jeg bare ville nyde det og have en fest. Altså bare overgive mig totalt til det og have det megasjovt med det

Ellen Hovmand

Denne gang stod Ellen Hovmand dog foran over ti gange så mange mennesker.

- Mærkeligt nok nåede jeg ikke at blive nervøs. Jeg vidste det jo ikke på forhånd, så jeg stod bare i min egen verden. Pludselig fik jeg stukket en mikrofon i hånden, og så startede sangen. Så var det bare om at trykke på tænd-knappen og give den alt, hvad jeg kunne, siger Ellen Hovmand.

Og Ellen Hovmand gav den så meget gas, at flere anmeldere løftede blikket fra notesblokken.

“…hun strålede af både karisma og kemi med Slowthai. Plus: Hun kunne fandeme rappe – giv den kvinde en pladekontrakt!” skrev Soundvenue blandt andet i en anmeldelse.

Gaffas anmelder skrev:

“Ellen, der var iført en T-shirt med “slowthai” i store blokbogstaver, fremførte ikke bare andet vers godt – hun gjorde det som en rapper, der havde stået på scenen i flere år med både karisma, attitude og interageren. Slowthai kunne heller ikke lade være med at få et smil på læberne, og således var publikum ellevilde. Retskaffent blev Ellen båret ned fra scenen med publikums hænder i vejret og en kæmpe ros.”

(Artiklen fortsætter efter billedet.)

IMG_3935
Foto: Privatfoto


Har fået så meget kærlighed

Ellen Hovmand selv har også fået opmærksomhed efter sin optræden med Slowthai.

- Bagefter på festivalen - og når folk har set videoen på sociale medier - har jeg fået så meget kærlighed. Det har været vildt dejligt og overvældende. Folk er simpelthen så generøse, jeg har levet højt på adrenalin og kærlighed lige siden, siger hun.

quote Folk er simpelthen så generøse, jeg har levet højt på adrenalin og kærlighed lige siden

Ellen Hovmand

Og måske var det ikke sidste gang, at hun står på en scene.

- Jeg laver ikke musik. Indtil videre. Men det her har helt sikkert tændt noget i mig. Jeg kunne mærke, at jeg følte mig hjemme deroppe på scenen. Det er klart noget, jeg gerne vil udforske mere, siger Ellen Hovmand til TV 2 Lorry.