Jagten på påskeæg går snart ind i Frederiksberg Have

Legesyge påskeharer og kendte figurer fra børnesange underholder på lørdag i Frederiksberg Have. Her kan børn og voksne jagte påskeæg i stor stil.

Påsken står for døren, og når skolerne ringer ud i dag, har langt de fleste børn påskeferie. Men hvad skal man så give sig til?

En tur i Frederiksberg Have kunne være et bud. Her kan hele familien, for femte år i træk, jagte påskeæg i den gamle have.

Arrangementet starter klokken 10.00 og slutter klokken 15.00. I det tidsrum kan du troppe op ved legepladsen i haven og få udleveret skattekort og instruktioner til jagten.

Den romantiske haves snoede stier lægger grus til en massiv folkevandring, når op mod 10.000 gæster ventes at besøge årets påskeæggejagt.

På ruten kan du møde påskeharer, en - af de tre - spillende kinesere fra Højbro Plads, en tapper soldat og en smuk prinsesse. Turen tager mellem en halv og en hel time.

Så løber ungerne forvildet rundt, og mangler de desuden sukker til depoterne, så er Frederiksberg Have et godt bud på en god lørdagsaktivitet. 

Arrangementet, der afholdes lørdag den 19. marts, er gratis for alle, og der deles påskeæg ud til alle de børn, som kan gennemføre de fem poster på ruten.

Påskeæggejagt i Frederiksberg Have

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Skoven er den perfekte legeplads - her er to gode lege i det fri

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere