I dag kan du komme med til Lorrys redaktionsmøde

TV 2 Lorry gennemfører i dag et utraditionelt forsøg og inviterer seere og læsere med på redaktionsmødet

00:15

Takket være Facebook er der masser af plads i mødelokalet, når seere og læsere klokken 09.10 kan deltage i Lorrys redaktionsmøde

Takket være Facebook er der masser af plads i mødelokalet, når seere og læsere klokken 09.15 kan deltage i Lorrys redaktionsmøde

1 af 2

Sidder du hjemme ved morgenbordet, i din sofa eller er du lige mødt på kontoret - og har du tid og lyst - så kan du i dag være med, når TV 2 Lorry holder dagens første redaktionsmøde klokken 09.15.

Det regionale mediehus har besluttet at gennemføre et eksperiment, så seere og læsere kan være med og blande sig i dagens redaktiosmøde via Facebook. Mødet foregår som altid i husets mødelokale, men denne gang er stationens social media-reporter Peter Blæsild med på mødet, og han transmitterer det direkte til Lorrys Facebookside, hvor man kan komme med kommentarer, spørgsmål og forslag - mens mødet foregår.

Peter Blæsild er reporter på TV 2 Lorrys sociale medier. Det er ham, der sørger for kontakt mellem seerne og medarbejderne på Facebook under redaktionsmødet.

-Jeg starter med at sende fem minutter før redaktionsmødet, så jeg kan fortælle folk, hvordan det skal foregå. Allerede i dag er det jo sådan, at der er mange mennesker, som sender forslag og video til os, og de kommenterer vores artikler på Facebook. Men ofte er det jo efter, at vi har fortalt en historie.  Nu vil vi gerne give brugerne en mulighed for at være med fra start, fortæller Peter Blæsild.

Og sidder du og følger mødet direkte via Facebook, så kan du altså lytte med - komme med forslag og stille spørgsmål, som Lorrys medarbejdere kan se på TV-skærmen i mødelokalet - måske bliver dit forslag til en hsitorie på nettet i dagens løb eller i aftenens udsendelse.

Du kan se et indslag om forsøget her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik