I dag kan du komme med til Lorrys redaktionsmøde

TV 2 Lorry gennemfører i dag et utraditionelt forsøg og inviterer seere og læsere med på redaktionsmødet

Sidder du hjemme ved morgenbordet, i din sofa eller er du lige mødt på kontoret - og har du tid og lyst - så kan du i dag være med, når TV 2 Lorry holder dagens første redaktionsmøde klokken 09.15.

Det regionale mediehus har besluttet at gennemføre et eksperiment, så seere og læsere kan være med og blande sig i dagens redaktiosmøde via Facebook. Mødet foregår som altid i husets mødelokale, men denne gang er stationens social media-reporter Peter Blæsild med på mødet, og han transmitterer det direkte til Lorrys Facebookside, hvor man kan komme med kommentarer, spørgsmål og forslag - mens mødet foregår.

Peter Blæsild er reporter på TV 2 Lorrys sociale medier. Det er ham, der sørger for kontakt mellem seerne og medarbejderne på Facebook under redaktionsmødet.
Peter Blæsild er reporter på TV 2 Lorrys sociale medier. Det er ham, der sørger for kontakt mellem seerne og medarbejderne på Facebook under redaktionsmødet.

-Jeg starter med at sende fem minutter før redaktionsmødet, så jeg kan fortælle folk, hvordan det skal foregå. Allerede i dag er det jo sådan, at der er mange mennesker, som sender forslag og video til os, og de kommenterer vores artikler på Facebook. Men ofte er det jo efter, at vi har fortalt en historie.  Nu vil vi gerne give brugerne en mulighed for at være med fra start, fortæller Peter Blæsild.

Og sidder du og følger mødet direkte via Facebook, så kan du altså lytte med - komme med forslag og stille spørgsmål, som Lorrys medarbejdere kan se på TV-skærmen i mødelokalet - måske bliver dit forslag til en hsitorie på nettet i dagens løb eller i aftenens udsendelse.

Du kan se et indslag om forsøget her.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Mangel på servicehunde

playMangel på servicehunde rammer Mathias: "Jeg frygter, at hunden ikke kommer"

20180419-170125-l-1920x1277we.jpg

Supermarked har problemer med unge uden mundbind - sender appel til forældre

Udklipmurer fra Brøndby

Murer fra Brøndby får lov at blive i Danmark, mens klagesag behandles

Fakkeloptog Helsingør

Hundredvis af borgere støttede caféejer i fuldstændig stilhed

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere