Gratis festival under buen i weekenden

Denne weekend er der lagt op til fest med ny spændende musik under Bispeengbuen. Carpark Festival starter - og det er fuldstændig gratis.

Foto: Stillhoff Photography, Rune Svenningsen

Hvad siger du til to-dages festival for nul kroner? 

Det lyder måske for godt til at være sandt, men denne weekend er den god nok. For Carpark Festival inviterer til gratis kulturfestival med masser af upcoming-artister, kunst og spændende aktiviteter hele weekenden. 

Læs også Tusindvis har booket bord på historisk kro - som ikke engang er åbnet

Fredag d. 27. og 28. juli løber Carpark Festival af stablen under Bispeengbuen på Frederiksberg. Hvis man ikke har lyst til at høre 20 gratis koncerter, kan man gå på opdagelse i festivalens mange andre aktiviteter.

I samarbejde med det lokale kulturmagasin VINK er der spændende aktiviteter som morgenyoga, drag banko og sågar grilltennis, som du måske har hørt om, hvis du har fulgt TV 2 Lorry i løbet af sommeren. Derfor er arrangørerne heller ikke bange for at love, at weekenden bliver både billig og sjov på festivalen: 

- Vi vil i år udfordre de urbane rammer under buen og publikums opfattelse af rummet. Jeg tror faktisk, at man som gæst vil opleve, at det bliver stort set umuligt at kede sig på Carpark Festival 2018, lover Benjamin Randbøll, der er projektleder på festivalen.  

Farveblind lukker og slukker festivalen på lørdag kl 01:00

Frivillige kræfter bag

Festivalen er skabt af en seks venner i 2014, men som nu på fjerde år er vokset sig til en frivillig forening med over 25 unge ildsjæle. Men selvom det lyder som et lille set-up, har det ikke forhindret festivalen i at tiltrække 20 af de mest spændende nye danske kunstnere: 

- Jeg synes, vi har sammensat en helstøbt festival med et stærkt musikalsk line-up fyldt med morgendagens stjerner, lyder det fra Benjamin Randbøll.

Læs også Se billederne: Derfor vrimler det med julemænd i heden

Det har været svært for arrangørerne at vælge, hvilke artister der skulle spille på festivalen, for interessen har været stor:

- Det har været overvældende, at vi på musikfronten har fået over 250 artist-ansøgninger i år. Det har virkelig også gjort det svært at vælge, for der er godt nok meget god musik derude.

Musik line-up

Ravi Kumar 
mono mono
MANILA
Takykardia
MONTI
Klaptrae
Bette
KOPS
Baby Pool
Hôy la
VAKT
Artifact Collective
BLOOD CHILD
MELOH 
Alcabean
LOLA
Sharon Stone
Farveblind
Elias Segujja
PEERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?