Frederiksberg-luksus: Bo under samme tag som Dirch Passer gjorde

Lige nu kan du blive boligejer i den opgang, hvor Dirch Passer til det sidste slog sine folder. Der er nemlig kommet en lejlighed til salg på den eksklusive adresse på Frederiksberg i København.

Foto: Home Frederiksberg C

Foto: Home Frederiksberg C

1 af 2

Han er en af alle tiders absolut største danskere.

En som mange af os har grædt af grin til, og som trods sin død i 1980 fortsætter med at underholde bravt i de små hjem.

Og lige nu er der mulighed for at komme til at bo i samme opgang på Kr. Zahrtmanns Plads på Frederiksberg, som den komiske-legende, Dirch Passer, gjorde i de sidste år af sit liv.

Det skriver boligsiden Boliga. 

Lejligheden skråt over Passers er nemlig netop udbudt til salg for 7,4 millioner kr., og her er tale om ægte Frederiksberg-luksus med karnap, høje paneler, stuklofter og stuer en-suite.

Læs også Boligpriser: Se hvor meget 7 minutter i s-tog kan spare dig

Køkken og badeværelse er af nyere dato, og i alt får den nye køber 160 kvadratmeter at boltre sig på i komikerens gamle opgang.

Det er nogenlunde samme størrelse, som Dirch Passers gamle lejlighed var noteret for at have, da denne senest var udbudt til salg i 2011-12.

Komikerens liebhaver-lejlighed
Dirch Passer boede i adressens ene stue-lejlighed med sin kæreste Bente Askjær, og deres bopæl har sandsynligvis mindet en hel del om den, der netop nu er til salg på anden sal.

Den store hvide Frederiksberg-ejendom er nemlig symmetrisk opbygget blandt andet med runde karnap-hjørner.

I forbindelse med salget af Passers lejlighed i 2012 beskrev Boliga Kendte, at der også bag komikerens gamle hoveddør var masser af liebhaveri at hente:

Blandt andet to badeværelser, flere stuer, spisestue med svensk porcelænskamin, direkte adgang til en stor terrasse og eksklusiv brugsret til forhaven.

Læs også Matador-par kæmper for at sælge palævilla

Dirch Passers tidligere lejlighed blev solgt for 6,5 millioner kr. i 2012, oplyser Boliga.

Over 100 film
Dirch Passer nåede i sit 54-årige liv at medvirke i over 100 film, ligesom han foldede sig ud i en perlerække af monologer, sketches og revy- og teaterroller.

Han faldt om med hjertestop den 3. september 1980 på scenen i Glassalen i Tivoli umiddelbart inden Cirkusrevyens forestilling og ligger i dag begravet på Dragør Kirkegaard på Amager.

Se Frederiksbergs-lejligheden her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?