Frederiksberg-luksus: Bo under samme tag som Dirch Passer gjorde

Lige nu kan du blive boligejer i den opgang, hvor Dirch Passer til det sidste slog sine folder. Der er nemlig kommet en lejlighed til salg på den eksklusive adresse på Frederiksberg i København.

Han er en af alle tiders absolut største danskere.

En som mange af os har grædt af grin til, og som trods sin død i 1980 fortsætter med at underholde bravt i de små hjem.

Og lige nu er der mulighed for at komme til at bo i samme opgang på Kr. Zahrtmanns Plads på Frederiksberg, som den komiske-legende, Dirch Passer, gjorde i de sidste år af sit liv.

Det skriver boligsiden Boliga. 

Lejligheden skråt over Passers er nemlig netop udbudt til salg for 7,4 millioner kr., og her er tale om ægte Frederiksberg-luksus med karnap, høje paneler, stuklofter og stuer en-suite.

Køkken og badeværelse er af nyere dato, og i alt får den nye køber 160 kvadratmeter at boltre sig på i komikerens gamle opgang.

Det er nogenlunde samme størrelse, som Dirch Passers gamle lejlighed var noteret for at have, da denne senest var udbudt til salg i 2011-12.

Komikerens liebhaver-lejlighed
Dirch Passer boede i adressens ene stue-lejlighed med sin kæreste Bente Askjær, og deres bopæl har sandsynligvis mindet en hel del om den, der netop nu er til salg på anden sal.

Den store hvide Frederiksberg-ejendom er nemlig symmetrisk opbygget blandt andet med runde karnap-hjørner.

I forbindelse med salget af Passers lejlighed i 2012 beskrev Boliga Kendte, at der også bag komikerens gamle hoveddør var masser af liebhaveri at hente:

Blandt andet to badeværelser, flere stuer, spisestue med svensk porcelænskamin, direkte adgang til en stor terrasse og eksklusiv brugsret til forhaven.

Dirch Passers tidligere lejlighed blev solgt for 6,5 millioner kr. i 2012, oplyser Boliga.

Over 100 film
Dirch Passer nåede i sit 54-årige liv at medvirke i over 100 film, ligesom han foldede sig ud i en perlerække af monologer, sketches og revy- og teaterroller.

Han faldt om med hjertestop den 3. september 1980 på scenen i Glassalen i Tivoli umiddelbart inden Cirkusrevyens forestilling og ligger i dag begravet på Dragør Kirkegaard på Amager.

Se Frederiksbergs-lejligheden her

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

dining week

Populær madfestival frygtede storm efter udskydelse

Henrik Nordbrandt

playDigteren Henrik Nordbrandt led af anoreksi: Det var et ubevidst ønske om at begå selvmord

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere