Frederiksberg Centret får international hæder for udvidelse

Det allerede prisbelønnede shoppingcenter får endnu en anerkendelse til samlingen.

For første gang har et dansk butikscenter  vundet den prestigefyldte pris Viva Best of the Best Award, der uddeles af den internationale organisation for butikscentre, ICSC.

Sent søndag aften dansk tid fik Frederiksberg Centret en pris i kategorien 'design and development' for den ombygning og udvidelse af centret, der stod færdig i 2015 - og som gjorde centret 20.000 kvadratmeter større.

Danica Pension, der sammen med Lægernes Pensionskasse ejer centret, var til stede ved uddelingen i Las Vegas, USA, hvor ejendomschef Eva Handest tog imod prisen.

- Det varmer ekstra meget, at det lige er Frederiksberg Centret, der vinder, siger hun i en skriftlig kommentar til TV 2 Lorry.

- Det er stort

Eva Handest var tilbage i 2005 med til at tage initiativ til udvidelsen, der gav plads til 25 nye butikker og 150 ekstra parkeringspladser - og dengang var der ikke ret mange, der troede på projektet.

- Derfor var det en stor dag, da jeg i 2015 klippede snoren til det nyrenoverede center, og derfor er det også stort, at centret nu har vundet den her pris som det første danske shoppingcenter nogensinde, siger Eva Handest.

Frederiksberg Centret har tidligere vundet priser for at være både "Danmarks flotteste", "Danmarks bedste" og "Nordens bedste shoppingcenter", ligesom også selve renoveringen tidligere er prisbelønnet.