Chok i myldretiden: Elmast væltede ned over bus fyldt med passagerer

- Det kunne have gået fuldstændig galt, fortæller chokeret vidne.

00:31

Videooptagelse fra ulykkesstedet. Video: Presse-fotos.dk

Bilister og fodgængere på Frederiksberg fik sig onsdag eftermiddag et chok.

Pludselig væltede en elmast ned på Søndre Fasanvej.

En bus fyldt med passagerer blev ramt af elmasten, fortæller TV 2 Lorrys journalist Julie Eleanor Andersen, som tilfældigvis gik forbi stedet kort efter ulykken.

- Jeg har talt med buschaufføren, som fortalte mig, hvad der skete. Bussen kom kørende, da det pludselig væltede ned med gadelamper, og der lød et ordentlig brag. Chaufføren og alle passagererne blev meget forskrækkede, siger Julie Eleanor Andersen.

Læs også Harmløst lykønskningsbrev førte til stor politiaktion ved ambassade

Hun fortæller, at ingen af passagererne kom til skade, og at de efterfølgende blev lukket ud af bussen, som nu er kørt til reparation.

- Man kunne se en stor bule på bussens tag der, hvor elmasten ramte. Man kan godt forstå, at det må have været en chokerende oplevelse for alle dem, der var i bussen, siger Julie Eleanor Andersen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Bussen fik en ordenlig bule på taget. Foto: Presse-fotos.dk

Vidne: Det kunne have gået helt galt

Efter ulykken blev Søndre Fasanvej kortvarigt afspærret, mens en motorcykelbetjent dirigerede trafikken.

Læs også Mand amok i vejvrede mod bus: Smadrede rude og slog chauffør i ansigtet

TV 2 Lorry har talt med Jeppe Bannebjerg Henriksen, som var en af flere vidner. Han fortæller, at han hjalp politiet med at dirigere trafikken.

- Det kunne have gået fuldstændig galt. Folk er rimelig chokeret, og også buschaufføren så forskrækket ud. Det forbavser mig, hvordan sådan elmast bare kan vælte, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet.

Elmasten stod inde bag et hegn i Frederiksberg Have, men væltede pludselig ind over hegnet og ud på Søndre Fasanvej. Foto: Presse-fotos.dk

TV 2 Lorry har været i kontakt med Københavns Politi. Her oplyser vagchef Jesper Frandsen, at politiet har været kaldt ud til en anmeldelse om nedfaldne ledninger på Søndre Fasanvej.- 

- Jeg kan umiddelbart ikke oplyse yderligere. Men vi er stadig på stedet, siger han og tilføjer, at politiet modtog anmeldelsen klokken 15.43.  

Mads Gravsersen, der er vagthavende operationschef hos Hovedstadens Beredskab, oplyser til til TV 2 Lorry, at beredskabet er færdige med at rydde op på stedet.

- Vi har lagt den (elmasten red.) ind til siden. Hvorfor den er væltet, ved vi ikke, siger Mads Gravsersen.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik