Brand i plejehjem på Frederiksberg

En ældre mand er blevet reddet ud af et plejehjem, der var brudt i brand på Frederiksberg. Hovedstadens beredskab mødte op med ti brandbiler og hjalp manden i sikkerhed.

Branden opstod kort efter klokken halv ni her til aften i en ældrebolig på et plejehjem på Emil Christian Hansens Vej på Frederiksberg. Den ældre mand, der blev reddet ud af lejligheden slap med mindre forbrædninger.

- Vi fik en melding om, at der var brand en form for plejebolig og mødte ekstra talstærkt op. Det gør vi altid, når der er tale om ældre mennesker, fordi der kan være brug for at bære, der var heldigvis kun brug den ene mand, der har havde brug for hjælp, siger vagtchef Henrik Brix, Københavns Politi til TV 2 Lorry her til aften.

Branden berdte sig ikke fra den ældrebolig manden boede i og ingen andre er kommet til skade. Politiet har nu plomberet lejligheden og vil foretage tekniske undersøgelser i løbet af imorgen.

- Vi har ingen mistanke om, at der skulle være noget mistænkeligt bag branden. Vores teori er at der er tale om et uheld, siger vagtchef Henrik Brix, Københavns Politi.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

skunkgartneri herringløse

Særlig duft fik snusfornuftige betjente på sporet - skunklaboratorium med 347 planter afsløret

Retten i Roskilde.

Mand erkender forsøg på voldtægt af børn via datingside

politi og beredskab ved gård

4-årig pige mister livet i tragisk have-ulykke

blå blink

Politi og helikopter rykker ud til alvorlig ulykke på gård

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere