Beboerne i trippeldrabskvarteret: Vi er stadig det glemte boligområde

Beboerne i Finsenshave på Frederiksberg føler ikke, at kommunen har gjort nok for at løfte området.

Det var i Finsenshave, tre personer blev likvideret mens de sov i november sidste år. I dag blev 12 personer anholdt i den sag. Efter trippeldrabet fik politikere til at love en styrket indsats. Men borgerne føler altså stadig ikke, at der bliver gjort nok. Kommunen har ellers gennem mange år haft fokus på det socialt belastede bolig-byggeri. Triple-drabet gjorde, at der kom yderligere fokus på kvarteret - og poltikerne lovede at der skulle ske endnu mere.

Et problem har været, at der ikke var styr på hvem der boede i lejlighederne. Ifølge beboerne er det stadig et problem. Trods anholdelserne er mange stadig utrygge.

- Der er ikke sket noget. Vi kan godt mærke at der er velvilje, men der er faktisk ikke sket en pind, Walther Nielsen, som bor i Finsenshave.

Formanden for Socialudvalget i Frederiksberg kommune Pernille Høxbro (Kons) siger, at kommunen stadig tager problematikken alvorligt:

- Vi lytter til borgere og beboerne i området. Det er derfor vi har taget action og fortsat vil gøre det. Vi har blandt andet sat en million af, siger hun til TV 2 Lorry her til aften.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere