Beboerformand: Det er Frederiksbergs røvhul

Det står helt skidt til i det område, hvor tre unge mænd onsdag blev skudt og dræbt, lyder det fra den lokale beboerformand i den kommunale ejendom.

- Der er slåskampe, skyderier, knivstikkerier, uro og ballade, narkohandel og dårligt vedligeholdte lejligheder, der koster en bondegård at totalrenovere, når folk så flytter. Jeg forstår godt, at folk kalder det Frederiksbergs røvhul.

Sådan lyder det fra beboerformanden i det kommunale ejendomskompleks Finsenshave på Frederiksberg, hvor tre unge mænd onsdag blev fundet dræbt i en lejlighed.

Beboerformanden synes ikke, kommunen tager socialt ansvar for det projekt, de har startet.

- Oprindelig er bebyggelsen lavet som pensionistboliger, og i slutningen af 1990'erne begyndte man at ændre boligformen, så man satte fraskilte, misbrugere og hjemløse ind. Langsomt, men sikkert har bebyggelsen ændret karakter fra et stille og almindeligt boligkvarter til at blive et sted for udsatte, som opfører sig dårligt.

Hashhandlen foregår åbenlyst i boligblokkene, lyder det fra beboerformanden.

- Man kan jo se det. Folk parkerer en bil og går ind, og så går de ud igen. Nogen steder er der decideret åbenlys hashhandel ud over altankanten. Men hvis man ringer til politiet, går der hele eller halve timer, inden de kommer, uanset at det er en helt almindelig borger, der ringer, og det synes jeg er problematisk.

Beboerformanden ønsker ikke at stå frem med navn af hensyn til sin egen sikkerhed, men TV 2 Lorry kender beboerformandens identitet.

Da der findes flere ejendomskomplekser med næsten samme navn på Frederiksberg, præciserer vi her, at der ikke er tale om Finsens Have, og at det derfor ikke er afdelingsformand Kim Münzberg derfra, der udtaler sig i denne artikel.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere