Anbragte børn fik en oplevelse: Mødte Wozniacki og Mary

En gruppe anbragte børn og unge fik lov at svinge ketcheren mod verdensstjernen Caroline Wozniacki til et særligt arrangement om udholdenhed.

Der var både stjernedrys og royalt besøg i KB Hallen torsdag, da HKH Kronprinsesse Mary og tennisstjernen Caroline Wozniacki deltog i et tennis-event for 25 anbragte børn og unge.

Dagen var arrangeret af Børnehjælpsdagen og e-Boks, med det formål at lære børnene om vigtigheden af fysisk aktivitet og udholdenhed. 

Børnene kunne i løbet af dagen teste serven mod den danske tennisstjerne. 

  - Det er helt vildt fedt at spille med Caroline. Hun har lært mig, at man skal blive ved med at kæmpe og fortsætte med at spille, man skal ikke give op, siger Johanne på 16 år, som var en af deltagerne. 

quote Det er en dag, der betyder rigtig meget for mig, fordi, jeg ved, at den også betyder rigtig meget for børnene.

Caroline Wozniacki

Det er tredje gang, at Caroline Wozniacki afholder eventen sammen med sin sponsor, e-Boks, der også støtter Børnehjælpsdagen, og for hende er dagen også noget særligt.

 - Det er en dag, der betyder rigtig meget for mig, fordi, jeg ved, at den også betyder rigtig meget for børnene. Jeg ved, at mange af dem har haft en hård opvækst. Derfor betyder det endnu mere, at jeg kan give dem en god dag, siger Caroline Wozniacki. 

HKH Kronprinsesse Mary og Caroline Wozniacki birdrog til en uforglemmelig dag for de 25 anbragte børn.

Temaet for eventen i år er vedholdenhed, som er en vigtig styrke både i forhold til idræt og til livet generelt. Eventens formål er at inspirere de anbragte børn og unge til mere fysisk aktivitet og vedholdenhed.

De børn og unge, som var med, bor enten i plejefamilier, på døgninstitution eller opholdssted, og repræsenterer derfor en gruppe af børn og unge, der generelt ikke har sunde og aktive vaner med i rygsækken. 

Caroline Wozniacki vil gerne være en rollemodel og inspiration for de unge, og vise dem, at man skal blive ved med at kæmpe, også når man er i modvind.

 - Jeg håber at nogle af dem synes, at tennis er så sjovt, at de får lyst til at tage en ketcher og spille lidt mere, siger hun.