13-årig pige gået hjemmefra igen: Har du set Amalie?

En 13-årig pige er gået fra sit hjem på Frederiksberg for anden gang på blot et døgn. Nu efterlyses hun af Københavns Politi.

Den 13-årige Amalie er gået fra sit hjem to gange indenfor de sidste to døgn. Foto: Københavns Politi / Presse

En blot 13-årig pige fra Frederiksberg er gået hjemmefra. Nu efterlyses hun af Københavns Politi, der beder offentligheden om hjælp.

Den 13-årige pige hedder Amalie og beskrives som 154 centimeter høj, slank med mørkebrunt hår. Pigen er desuden iklædt hvide sko af mærket Adidas.

Amalie gik i første omgang hjemmefra omkring klokken 01 natten til søndag. Her udsendte Københavns Politi første gang en efterlysning af den 13-årige pige. 

Læs også Flere biler væltet i København: Nu kan vi ikke komme på ferie

Politiet forventede at finde hende

Til BT udtalte vagtchef Henrik Brix tidligere i dag, at politiet forventede, at finde pigen op ad formiddagen.

- Vi har ikke fundet hende, men vi har fået en henvendelse fra en veninde, der siger, hun har det godt, sagde vagtchefen til BT.

Mandag eftermiddag var Amalie kortvarigt hjemme igen, men blot en time efter, at hun var vendt hjem, forlod hun endnu engang hjemmet, oplyser Københavns Politi.

Umiddelbart har moderen en idé om, at det er fordi, hun har fået stuearrest, at hun vælger at gå

Kenneth Jensen, Københavns Politi

Forsvinding kan skyldes stuearrest

Ifølge den centrale efterforskningsleder hos Københavns Politi, Kenneth Jensen, ved man endnu ikke, hvorfor pigen er gået hjemmefra. 

Læs også TV 2–vært fik smadret sin bil: Hvad ****** foregår der?

- Umiddelbart har moderen en idé om, at det er fordi, hun har fået stuearrest, at hun vælger at gå, siger Kenneth Jensen til TV 2 Lorry, der uddyber, hvor pigen endnu engang er blevet efterlyst efter så kort tid, når hun nu har været hjemme.

- Man kan sige, at hun har været væk siden klokken 01 natten til søndag. Det er der, hun forsvinder. Og så har vi arbejdet på sagen siden i går, siger Kenneth Jensen mandag eftermiddag og fortsætter:

- Og så er det ikke mere end tre kvarters tid siden, at hun går igen, oplyser den centrale efterforskningschef Ken Jensen til TV 2 Lorry klokken 16.45. 

Læs også Roere søgte ly under uvejr: Blev næsten ramt af lynet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik