Sigtet for blodigt hammer-angreb: I dag skal han i retten

En 27-årig mand skal i eftermiddag i grundlovsforhør efter blodige og livsfarlige angreb på fem mennesker i Nordsjælland

Først i dag er en 27-årig mand vurderet til at være så stabil, at retten i Helsingør kan gennemføre et grundlovsforhør, hvor den yngre mand for første gang får mulighed for selv at forklare, om de voldsomme begivenheder i sidste uge.

Den 27-årige er sigtet for at være gået amok i noget, der minder om en voldsom blodrus. Ifølge sigtelsen angreb han tre kolleger på en byggeplads i Fredensborg. Ofrene er i livsfare efter det voldsomme overfald, der blev udført med en lægtehammer.

Klik her for at se flere billeder og video fra Local Eyes.

Iføæle sigten fortsatte den 27-årige turen til Mågevej i Fredensborg, hvor han truede sig til en bil. Igen var det en hammer, der blev brugt som våben, da han overfaldt en 40-årig mand for at få fat i bilen. Og senere på dagen ramte voldsbølgen en 66-årig kivinde, da han truede sig til en ny bil. Kvinden kom alvorligt til skade.

Efter at være forulykket med den sidste bil blev manden anholdt.

Manden blev i første omgang varetægtsfænglset uden selv at være til stede, men nu gennemføres der altså grundlovsforhør med hans deltagelse. Retten har afsat tid til at behandle sagen fra 13 til 15.30 i dag.

Ifølge lederen af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Nordsjællands politi, Henrik Gunst, så kendes motiverne til den ekstreme vold ikke. Det har dog været på tale, at der kan have været tale om en psykose udløst af stoffer.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

Fredensborg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere