Politiet beder om hjælp til at identificere druknet

I går blev en kvinde fundet druknet ved Nivå Strand. Nu beder politiet offentligheden om hjælp til at fastslå hendes identitet.

Foto: Billede fra Nordsjællands politi

Opdateret den 16.6.2017:
Kvinden er nu blevet identificeret af pårørende. 

I går eftermiddag druknede en kvinde ud for Nivå Strand, og Nordsjællands Politi beder nu borgerne om hjælp til at fastslå hendes identitet ved at offentliggøre billeder af kvindens formodede ejendele.

Det dreje sig om et par sko, et ur, solbriller, en strandtaske, et par bukser, en bluse og en badekåbe. 

Læs også Druknet kvinde er identificeret

Genstandende blev fundet af politiet på stranden i går aftes, men der lå ikke noget ID eller andet, der kunne medvirke til at udfinde kvindens identitet.

- Der er intet, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag. Blandt andet havde kvinden badedragt på, da hun blev opdaget i vandet af en surfer, og vi betragter det som en tragisk ulykke i forbindelse med en svømmetur, fortæller politikommissær Mogens Mogensen fra Nordsjællands Politi.

Kvinden er i øvrigt skandinavisk af udseende, slank af bygning med mørkt, kort hår og formentlig mellem 30 og 50 år gammel.

Hvis du kan genkende nogle af genstandene eller ligger inde med anden information, der kan hjælpe med at fastslå kvindens identitet, hører Nordsjællands Politi gerne fra dig på telefon 114.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik